Dykkerkursus Rødehavet

Det tager kun 3-4 dage at tage et internationalt anerkendt Open Water Diver-certifikat, der giver adgang til dykning over det meste af verden.

Deltagelse i et dykker-kursus forudsætter, at du kan svømme og føler dig tryg i vandet, at du ikke lider af epilepsi, astma, hjerteproblemer eller andre sygdomme, der kan påvirke dig under vandet, og at du ikke tager medicin, der er uforenelig med dykning. Du skal bestå en 200 meters svømmeprøve, og du skal underskrive en helbredserklæring.

Kurset er en blanding af teori, træning på lavt vand og dykning i åbent vand. Regn med, at det at tage et dykkercertifikat er fuldtidsarbejde, hvor der også skal læses lektier og bestås eksamener i den tid, kurset varer. Det kan være en fordel at købe manualerne på dansk og læse dem hjemmefra – så får du langt mere ud af kurset.

Du kan købe et PADI Crew Pack med dansk manual, dykkertabeller og logbog m.m. for ca. 555 kr. ved afhentning hos Atlantis Rejser (kan sendes anbefalet med post for ca. 755 kr.). Et Open Water Diver-kursus inkluderer alt udstyr, men er eksklusive kursusmaterialer og gebyr for udstedelse af certifikat, der betales lokalt.

Et Open Water Diver-kursus i Hurghada koster ca. 2.250 kr. og i Sharm el Sheikh ca. 2.395 kr. Kurset kan bestilles sammen med enhver af vores rejser til Rødehavet.

Vi anbefaler, at du bestiller kurset hjemmefra, da det ikke kan garanteres, at der er plads på holdet, hvis du først bestiller ved ankomsten. Prisen er den samme.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Den travleste lufthavn i verden er Hartsfield–Jackson Atlanta med 107 mio flyvninger om året. I Europa ligger Heathrow nr. 1 med over 80 mio flyvninger.

Vent venligst

Din anmodning behandles...