Feriehilsen fra Hurghada

Varm velkomst

Ved check-in fik vi en varm modtagelse og blev budt velkommen med varme håndklæder og kold iste – den perfekte forfriskning efter en lang rejse. Hele hotellet tog sig meget indbydende, elegang og moderne ud. Piccoloen førte os til vores værelse og var bagefter så sød at vise os rundt, så vi med det samme fik overblik over hotellets restauranter og faciliteter og nemt kunne orientere os resten af ferien. Vi fik tildelt et dejligt værelse tæt ved stranden, hvor vi hver dag kunne nyde udsigten over Rødehavet fra vores private terrasse.

Enorm buffet

Den første aften spiste vi i hotellets hovedrestaurant og var ved at gå bagover ved at se det store udvalg. Der må have været mindst 20 forskellige salater, og kokkene stod klar til at tilberede både calamari og fillet mignon. Da vi så den store anretning af flotte desserter og is, vidste vi, at vi måtte glemme alt om at holde den slanke linje i ferien.

På udflugt i Hurghada

Da det var vores første ferie i Hurghada, valgte vi at tage med på en byrundtur med Atlantis Rejser for at lære byen lidt bedre at kende. Vi var meget overraskede at se, hvor forskellige bydelene er fra hinanden – lige fra det hektiske leben i de lokale bydele Al Dahar og Sekkala til den moderne og fredfyldte nye marina. Marinaen var vores yndlingssted i byen – når man går langs med kajen og beundrer de store lystbåde, føles det næsten som at være på en græsk ø eller en trendy ferieby i Sydeuropa.

Luksusliv på hotellet

Vores dage på Sunrise Grand Select Crystal Bay fløj af sted. Vi var rejst af sted fra sne og frostvejr, og nu kunne vi slappe af i vores egen cabana på stranden og svømme i den opvarmede pool – utroligt! Vi talte med flere af hotellets andre gæster, og et par fortalte os, at det var 15. gang, de holdt ferie her!

De ansatte på hotellet fra utroligt opmærksomme og kom flere gange forbi for at sikre sig, at vi havde det godt, og at vi ikke manglede noget. Både ved poolen og stranden var der mulighed for at få noget at spise og drikke i dagens løb. Vi kunne ikke andet end bare slappe af og nyde livet.

Besøg i El Gouna

Flere af de andre på hotellet tog på udflugt til Luxor eller Cairo, men da vi har været begge steder tidligere, valgte vi i stedet at tage en tur op til El Gouna nord for Hurghada. En af vores venner har en ferielejlighed i El Gouna, så vi var nysgerrige efter at se, hvad det var for et sted.

Vi talte med rejselereden, som forklarede os, at de to centrale områder er Downtown og Abu Tig Marina, og hun hjalp os også med at arrangere transport dertil.

Sammenlignet med den livlige atmosfære i Hurghada er El Gouna en helt anden verden. Det er et meget velholdt og fredfyldt område med mange flotte hoteller. Især Abu Tig Marina var meget stemningsfuld med stranden på den ene side og lystbådehavnen med de store både omgivet af restauranter, barer og caféer – det perfekte sted for en eftermiddagstur. Vi blev hurtige enige om, at dette er et sted, vi også bliver nødt til at prøve at holde ferie.

Alt i alt har det været en fantastisk ferie, hvor vi har følt os trygge og taget godt hånd om fra start til slut – både af rejselederne og af personalet på hotellet. En stor tak til Atlantis Rejser for en vidunderlig uge – vi kommer snart igen!

Hilsen Ann og Michael

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Lufthansa er verdens største indkøber af kaviar med et indkøb på over 10 tons per år.

Vent venligst

Din anmodning behandles...