Kulturrundrejser

På rejse til svundne civilisationer

Templer reddet fra oversvømmelse i Egypten, gemte oldtidsby Petra i Jordan, gamle civilisationer med tydelige spor til vores egen blandet med en nærværende og spændende nutid. Det er bare noget af det du kan opleve på vores kulturrundrejser.

Vi har kulturrundrejser til Egypten hver uge med danske rejseledere. Vil du på den klassiske rundrejse i Egypten er det vores Kefren- og Keopsrejser, du skal kigge efter.

Rejseledere med stor ekspertise

Atlantis Rejser har i mange år samarbejdet med folekuniversiteter, universiteter og selskaber om specielle ture til disse kulturdestinationer. Rejselederne er alle uddannede i arkæologi, egyptologi eller mellemøstlige forhold eller er folk med mange års erfaring og viden som ballast. Det er der kommet nogle indholdsrige og anderledes rundrejser ud af. Rejser, hvor der først og fremmest er fokus på oplevelserne og det kulturelle, og hvor man får tid til at fordybe sig i de mange spændende seværdigheder.

Kulturelle perler

Skjult af ørkenens fygende sand og beskyttet af det tørre klima har mange kulturelle perler i Mellemøsten og Nordafrika overlevet tidens hærgen, og står forbløffende velbevarede i dag. Vores rejser går til steder, hvor oldtidskulturer eksisterede i mange tusind år, og hvor der kan trækkes lige linjer til vores egen historie og kultur. Du følger bogstaveligt talt historiens i tilsandede fodspor.

Begrænset antal

Hver af disse rundrejser er unikke, vi arrangerer kun ganske få om året, og deltagerantallet er begrænset. Derfor er det en god ide med hurtig tilmelding, da disse specialrejser erfaringsmæssigt hurtigt bliver udsolgt.

 

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Verdens korteste flyvetur er mellem Westray og Papa Westray i Skotland. Turen tager 47 sekunder.

Vent venligst

Din anmodning behandles...