Spis godt i Bangkok

Thaimad med dansk islæt

Den danske thai-restaurant Kiin Kiin i København er den eneste thailandske restaurant, der kan prale af en Michelin-stjerne. I 2010 åbnede ejerne af Kiin Kiin ’Sra Bua by Kiin Kiin’ i samarbejde med det fine Siam Kempinski Hotel i Bangkok. På lyntid blev restauranten optaget på listen over Asiens 50 bedste restauranter. Ligesom på Kiin Kiin er det klassisk thaimad i luksusversioner og i nye og overraskende klæder. En aftenmenu med 20 serveringer og vinmenu med 7 gode glas står i omegnen af 1.000 kroner, så det er ikke billigt efter thai-standarder. Til gengæld er det godt.

http://www.kempinski.com/en/bangkok/siam-hotel/dining/restaurants/sra-bua-by-kiin-kiin/

Krabber med krabbe på

Somboon Seafood er en kæmpestor restaurant, som specialiserer sig i stegte krabber med karry og alskens andre fisk- og skaldyrsretter. Restauranten har syv aflæggere rundt omkring i Bangkok, men selv om det er en kæde, fejler kvaliteten ingenting. Her handler det om maden, mens interiøret kommer i anden række, så forvent billige plasticborde og –stole, men masser af lækker fisk til billige penge.

www.somboonseafood.com

Autentisk streetfood

På Sukhumvit Soi 38 finder du Bangkoks streetfood-mekka, hvor små boder frister med kendte og ukendte thai-specialiteter. Bevæg dig fra bod til bod og smag den billige og lækre mad, som du spiser ved små borde, siddende på plasticskamler. Prøv klassikere som papaya-salat, kyllingespyd med satay-sauce, stegt ’morning glory’ med hvidløg plus en masse andre lækkerier. Her Her er uanede fristelser at gå på opdagelse i, og det er kun din sult, der sætter grænsen.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Omkring en tredjedel af dine smagsløg er uvirksomme under en flyvning.

Vent venligst

Din anmodning behandles...