Top 3 dykkerlocations i Marsa Alam

Elphinstone

Berømt og berygtet for sine lodrette klippevægge, dramatiske drop-offs, plateauer og koralvægge beklædt med farverige bløde koraller, svampe og gigantiske viftekoraller. Elphinstone er flittigt besøgt af hajer, og især hammerhaj og den oceaniske hvidtippede haj er hyppige (og nysgerrige) gæster. Elphinstone anbefales kun for erfarne dykkere.

Sharm Abu Dabab

Stranden i Abu Dabab er elsket af alle, der rejser til Marsa Alam, og ud for kysten har du hele syv forskellige rev at dykke ved. Du dykker på 15-25 meter, og alle kan være med. Her er både undersøiske grotter og havelignende landskaber af farvestrålende koraller. Delfiner ses ofte ved Abu Dabab.

Shaab Samadai (Dolphin House)

Vil du møder delfiner, så skal du ud at snorkle ved Shaab Samadai. Dette er et af verdens største delfinhabitater. Omgivet af koralsøjler, søgræs og undersøiske grotter tager delfinerne nysgerrigt imod deres gæster. Også søheste og en lang række rødehavsfisk holder til ved Samadai. For at beskytte delfinerne må der kun snorkles på bestemte tidspunkter og i begrænsede områder. Og delfiner er vilde dyr, så der er selvfølgelig ingen garanti for at møde dem.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Boeing 747-flyene har på verdensplan tilbagelagt mere end 78 billioner kilometer, svarende til 101.500 ture til månen tur/retur.

Vent venligst

Din anmodning behandles...