Tre fede aktiviteter på Mauritius

Dykning i verdensklasse

Mauritius er hjemsted for nogle af verdens smukkeste koralrev, som huser et utrolig rigt og varieret dyreliv. Når du dykker på Mauritius, har du samtidig mulighed for at udforske en masse gamle skibsvrag fra det 18. og 19. århundrede, der ligger som dragende fortidslevn på bunden af det krystalklare hav. I nyere tid har man sænket en række japanske fiskerbåde, som nu danner basis for kunstige rev, som myldrer med liv i alverdens farver. Sigtbarheden er næsten altid i top, så der er virkelig god mulighed for at få en uforglemmelig dykkeroplevelse under din ferie på Mauritius.

Dybhavsfiskeri med enorme fangster

Mauritius er et paradis for dybhavsfiskeri, og her er mulighed for at få nogle helt utrolige og kæmpestore fisk på krogen. Hajer, tunfisk og kæmpestore barracudaer er bare nogle af de ting, du kan være heldig at hive op fra dybet. Mauritius har flere rekorder for største fangster. Her er der blandt andet landet en mako-haj på 1115 pund, en blåhaj på 400 pund og en hvid tunfisk på 224 pund. En verden til forskel fra de tørlagte danske farvande, hvor man skal være heldig bare at få noget på krogen…

Spektakulær golfoplevelse

Mauritius’ mest spektakulære golfbane er uden tvivl ‘One & Only Le Touessrok’-banen, som ligger på sin helt egen ø Ile Aux Cerfs, omgivet af kridhvidt sand, azurblåt vand og bjerge i baggrunden. På alle 18 huller spiller du med udsigt over det Indiske Ocean, og der er i alt ni søer på den udfordrende bane, hvor du på flere huller skal slå på tee over indløb med havvand. Banen er designet af Bernhard Langer og er kåret til en af verdens 10 bedste golfbaner af Golf World Magazine.

http://www.letouessrokresort.com/en/mauritius-golf

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Louvre er verdens mest besøgte museum med over 9 mio besøgende om året.

Vent venligst

Din anmodning behandles...