16 juni 2021

Barcelona Hop-on Hop-off

by atlantisrejser
Læs denne artikel i
3 minutter
Inspiration
2,660 andre
Sharing is caring
Del med andre

Se Barcelona i dit eget tempo

Hvis du ønsker at se byen i dit eget tempo, er denne åbne dobbeltdækkerbus ideel. Denne hop-on-hop-off-service giver dig fuld fleksibilitet til at stige af og på så mange gange, du ønsker.

Der er tre ruter, der dækker alle de populære steder såsom Sagrada Familia, Park Güell, Camp Nou, det gotiske kvarter og den olympiske Ring. Ved hjælp af grundigt researchede audioguides på 12 forskellige sprog kan du lære om byens historie og kultur, mens du kører.

Du vil også være forsynet med et kort og en guidebog, der angiver alle stoppesteder på ruten samt et kuponhæfte, der tilbyder rabat på en række steder og services i hele byen. Bare læn dig tilbage og nyd synet fra et andet perspektiv. Du kan også benytte dig af den gratis Wi-Fi ombord.

Busserne er specielt indrettet til passagerer med begrænset mobilitet og er udstyret med skydetag i tilfælde af regn. Og med to nye ruter vil du også have mulighed for at besøge de mest symbolske områder af byen og opdage det nye Barcelona, fra det spektakulære Agbar-tårn til de nye urbane strande.

Busserne afgår hvert 10. eller 20. minut afhængigt af tidspunktet på året, og hver rute tager cirka to timer. En nem måde at opleve denne fascinerende by på.

Also interesting