facebook

Ta’ børnene
med fra kun 499,- 

Ferie med børnene

Børnene rejser fra kun 499, – i juni og august

Rejser I som familie og skal slappe af og nyde livet? Så har vi her nogle dejlige, familievenlige hoteller med masser af aktiviteter og sjov.

Rejser I i juni eller august måned kan I tage op til 2 børn med fra kun 499,- pr. barn. 

Tilbudet gælder nedenstående udvalgte hoteller i Sharm el Sheikh og Hurghada-området på de nævnte rejsedatoer fra København og Aarhus.

Med forbehold for udsolgte hoteller. De viste søgninger viser priser baseret på 2 voksne og 1 barn på 5 år. Tilbudet gælder ved 2 voksne i delt standardværelse med enten 1 eller højst 2 børn alt efter værelsestype og -kapacitet. Børnene må højst være fyldt 6 år.

Protel Grand Seas Resort

Budgetvenligt turistklassehotel med All Inclusive i Hurghada by

Protel Grand Seas Resort er et budgetvenligt turistklassehotel med All Inclusive og en rigtig fin beliggenhed ved egen bugt og sandstrand.

Adgang til sjov Aquapark med fem store vandrutsjebaner og en til de helt små børn. Mange aktiviteter og familieværelser.

Gravity Hotel & Aqua Park

Vandland med 30 forskellige baner og All Inclusive i Sahl Hasheesh

Nyt og moderne familievenligt All Inclusive-resort direkte til stranden med eget vandland med 30 forskellige baner. Oplagt til familieferien. Her er lang, privat strand, syv swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet i løbet af vintermånederne. Der er også en separat børnepool.

Som noget særligt er der også Aqua Park med 30 forskellige vandrutsjebaner i alle former, farver og længder til alle vandhunde over 130 cm.

Jolie Ville Golf & Resort

Stort og dejligt familieresort i Sharm el Sheikh

Hotelområdet er stort med et stort poolanlæg, der bugter sig gennem hotellets have med jacuzzi, en lang lazy river og en pool, der er opvarmet om vinteren. Her er også en separat børnepool med to små vandrutsjebaner.

Hotellet har en privat koralstrand med et farverigt koralrev, der begynder helt inde ved kysten. Det er nemt at snorkle, da du blot går ud på en af de faste store badebroer og direkte ned på ydersiden af koralrevet. 

Concorde el Salam

Stort og dejligt 1. kl. hotel med All Inclusive for hele familie i Sharm

Concorde el Salam er stort og dejligt hotel med All Inclusive for hele familien med mange spændende faciliteter.

Hotellet råder over fire swimmingpools, hvoraf 3 er opvarmet om vinteren. I sportsafdelingen (ca. 5 min i shuttlebus fra hotellet) findes flere vandrutsjebaner, som gratis kan benyttes af hotellets gæster.

Hotellets strand er klippestrand med et dejligt koralrev, der begynder få meter fra kysten og byder på rigtig god snorkling.

Tilbudet gælder ovenstående udvalgte hoteller i Sharm el Sheikh og Hurghada-området på de nævnte rejsedatoer fra København og Aarhus.

Med forbehold for udsolgte hoteller. De viste søgninger viser priser baseret på 2 voksne og 1 barn på 5 år. Ønsker du priser på 2 voksne og 2 børn, skal du lave en ny søgning. Tilbudet gælder ved 2 voksne i delt standardværelse med enten 1 eller højst 2 børn alt efter værelsestype og -kapacitet. Børnene må højst være fyldt 6 år.