facebook

Dyk Rødehavet

Liveaboards, dykkerresorts, dagsdyk og dykkerkurser i Rødehavet

Dagsdyk og dykkerkurser fra dit hotel

Rødehavet ligger kun fem timers flyvning fra Danmark. Her får du rigtig god valuta for pengene: Lodrette wall dives, undersøiske kløfter og grotter, dejlige strømdyk, vragdyk, afslappende stranddyk, fantastiske koralformationer og et rigt undervandsliv. Når du vælger dagsdyk med Atlantis, henter vi dig hver dag på dit hotel og aflevere dig igen efter endt dykning.

Sharm el Sheikh

I Sharm samarbejder  vi med et af de ældste dykkerselskaber ved Rødehavet, Emperor Divers.

Ud over mere end 17 forskellige lokale dive sites er der også mulighed for at komme på ture til Ras Mohamed eller Tiranstrædet. 

Vil du gerne opleve den fantastiske og farvestrålende verden under havets overflade men har endnu ikke dykkercertifikat? Så er Sharm det helt rigtige sted at starte.

Hurghada

Nogle af Rødehavets mest navnkundige rev og vrag nås nemt med dagsbåd fra Hurghada. Mange af dykkerstederne her vejer tungt på de flestes top 10, og ét besøg er sjældent nok.

Tænker du på at tage dykkercertifikat og selv få syn for sagen, er Hurghada et godt bud. Her er masser af beskyttede områder, hvor du og din instruktør i ro og mag kan koncentrere jer om uddannelsen. I Hurghada har vi i mange år haft et godt samarbejde med James & Mac Diving Center, og her er du i trygge hænder.

Wadi Lahmy

Fra Orca Dive Club Wadi Lahmy har du adgang til det formentlig flotteste revsystem i Rødehavet, Fury Shoals. Navnkundige rev som Sataya, Shaab Claudio, Abu Galawa og Malahe byder alle på store og pragtfulde koralformationer, grotter, laguner, vrag – og masser af undervandsliv.

Orca har tre både, der alle er udstyret med salon, soldæk og toilet, samt et par RIBs. Dagens tredje dyk kan du evt. selv tage på det flere km lange husrev – evt. som natdyk, det bestemmer du selv.

El Gouna

Dykningen i El Gouna er virkelig attraktiv pga. de mange forskellige dykkesteder og især muligheden for vragdyk. Der er adgang til næsten 30 dykkersteder, hvoraf nogle er endda ganske berømte vrag. 

Et højdepunkt er helt sikkert et besøg på Thistlegorm, men også Abu Nuhas med sine fire velkendte vrag Ghannis D, Kimon M, Chrisoula K og Carnatic er inden for rækkevidde samt ikke mindst den 120 meter lange Rosalie Møller.

Ras Soma Bay

Med over 20 dive sites er dykningen i Soma Bay både spændende og afslappende. Her er kort sagt noget for både nybegynderen og den erfarne dykker. Og det perfekte sted at tage dykkercertifikat i ro og mag.

Bor du på The Breakers eller et af de omkringliggende resorts, tilrettelægger vi din dykning med Orca Dive Club her.

Dykkerresorts ved Rødehavet

Dykkerresorts fungerer i bund og grund som hoteller, men de er indrettede til dykkere. Vi har valgt vores resorts ud fra hvor de ligger: Safaga, Marsa Alam og Wadi Lahmy. Så er du tæt på den rigtigt gode dykning men fastholder bekvemmeligheden ved at bo på et resort.

Orca Dive Club Safaga Village

Soma Bay - Hurghada - Egypten

The Oasis Dive Resort Marsa Alam

Marsa Alam & Wadi Lahmy - Hurghada - Egypten

Wadi Lahmy Azur (Orca Dive Club)

Marsa Alam & Wadi Lahmy - Hurghada - Egypten

På liveaboard i Rødehavet

Skal det være dykning morgen, middag og aften af meget høj kvalitet, så tag på liveaboard i nord eller syd – et krydstogt, hvor det meste går op i dykning. 

Fantastiske dykkermuligheder på en liveaboard

Med sunde koralrev, et varieret og rigt undervandsliv og vragdyk i verdensklasse tiltrækker Rødehavet rigtigt mange dykkere igen og igen og igen. Og hvem kan sige nej til særdeles konkurrencedygtige priser og et væld af dykkerdestinationer at vælge imellem?

Med Atlantis kan du tage på hotelferie og blot bruge en enkelt dag på den smukke undervandsverden (se Dagsdyk øverst på siden). Eller du kan tilbringe en hel uge på en liveaboard og dykke alle de pragtfulde vrag i den nordlige del af Rødehavet. Eller du kan tage på tur længere mod syd til nogle af offshore marinparkerne, berømte for møder med hajer, mantaer og andre pelagiske fisk. 

I den sydlige del af Egypten finder du nogle af de sundeste rev i landet fyldt med liv, grotter og huler. Der er nærmest endeløse muligheder i Rødehavet.

Her på siden finder du vores favoritruter med afrejse fra både Sharm el Sheikh og Hurghada/Port Ghalib.

Kontakt os for pris og mulige afrejsedatoer. Bemærk venligst, din booking skal først genbekræftes hos båden, før bestillingen er sikret.

Liveaboards ud af Sharm el Sheikh

Turene går bl.a. til noget af verdens bedste dykning i bl.a. Ras Mohamed og Tiranstrædet. Ud af Sharm kan du vælge mellem 1 uges liveaboard og så den specielle 3+4 nætters minisafari, hvor du har 3 nætter på båden og resten på hotel.

Liveaboard Sinai Minisafari Tiran-Ras Mohamed

Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh - Egypten

Liveaboard Sinai Classic med King Snefro

Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh - Egypten

Liveaboard Sinai Minisafari Thistlegorm-Ras Mohamed

Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh - Egypten

Liveaboard Sinai Wrecks & Reefs med King Snefro

Sharm el Sheikh - Egypten

Liveaboard Sinai Deep North med King Snefro

Dahab - Sharm el Sheikh - Egypten

Liveaboards ud af Hurghada

Turene går bl.a. til noget af verdens bedste dykning på Elphinstone, Brother Islands,  Daedalus, St. John’s og Fury Shoals.

Liveaboard Vrag, South & Deep South med Cassiopeia Safari

Hurghada - Egypt

Liveaboard Brothers-Daedalus-Elphinstone med Red Sea Explorers

Hurghada - Egypten

Liveaboard Rocky, Zabargad & St. John's med Red Sea Explorers

Hurghada - Egypten

Liveaboard North & Brother Islands med Red Sea Explorer

Hurghada - Egypten