16 juni 2021

Dykkerkursus Rødehavet

by atlantisrejser
Læs denne artikel i
2 minutter
Inspiration
3,286 andre
Sharing is caring
Del med andre

Et dykkerkursus tager kun en 3-4 dage

Det tager kun 3-4 dage at tage et internationalt anerkendt Open Water Diver-certifikat, der giver adgang til dykning over det meste af verden.

Deltagelse i et dykker-kursus forudsætter, at du kan svømme og føler dig tryg i vandet, at du ikke lider af epilepsi, astma, hjerteproblemer eller andre sygdomme, der kan påvirke dig under vandet, og at du ikke tager medicin, der er uforenelig med dykning. Du skal bestå en 200 meters svømmeprøve, og du skal underskrive en helbredserklæring.

Kursus i Sharm eller Hurghada

Kurset er en blanding af teori, træning på lavt vand og dykning i åbent vand. Regn med, at det at tage et dykkercertifikat er fuldtidsarbejde, hvor der også skal læses lektier og bestås eksamener i den tid, kurset varer. Det kan være en fordel at købe manualerne på dansk og læse dem hjemmefra – så får du langt mere ud af kurset.

Et Open Water Diver-kursus inkluderer alt udstyr, men er eksklusive kursusmaterialer og gebyr for udstedelse af certifikat, der betales lokalt.

Et Open Water Diver-kursus i Hurghada koster ca. 1.888 kr. og i Sharm el Sheikh ca. 2.398 kr. Kurset kan bestilles sammen med enhver af vores rejser til Rødehavet.

Vi anbefaler, at du bestiller kurset hjemmefra, da det ikke kan garanteres, at der er plads på holdet, hvis du først bestiller ved ankomsten. Prisen er den samme.

Mød dine yndlingsdyr under vandet

Also interesting