facebook

1 uge hotelkombination Stella Gardens Hurghada + Jolie Ville Kings Island Luxor

Makadi Bay - Hurghada - Egypten

Om hotellet

Kombinationsrejse Hurghada & Luxor

Nu har du mulighed for at kombinere din rejse til Hurghada med et ophold i Luxor. På den måde kan du både nyde sol, saltvand og strand i Hurghada i 3 hele dage inden du kan udforske imponerende templer og mystiske hieroglyffer i Kongernes Dal i Luxor resten af ugen.

Mens du er i Hurghada bor du på Stella Garden, og her har du adgang til et hyggeligt poolområde og en sandstrand og Rødehavet.

I Hurghada har vi flere spændende udflugter, bl.a. vores populære udflugt til paradisøen Mahmya, hvor der er lækker, blød sandstrand, azurblåt havvand, masser af snorkelture og frokost på øen inden i sejler tilbage til Hurghada Marina.

Luxor

Efter dagene i Hurghada går turen til Luxor. Her bliver i indlogeret på det klassiske hotel Jolie Ville Kings Island, som ligger på en ø midt i Nilen. Her har du udsigt til Vestbredden, hvor Kongernes Dal ligger og alle faraoerne blev begravet i smukt udsmykkede grave. Om aftenen kan i sidde på restauranten og se solen gå ned over Nilen og Vestbredden. En helt fantastisk oplevelse i sig selv.

I Luxor kan du vælge mellem mange forskellige oplevelser. Der ligger et utal af vigtige monumenter fra Det Gamle Egypten i og omkring Luxor, som du kan besøge under opholdet. Hatshepsuts Tempel, det store Karnak Tempel, Luxor Templet, Dendera, Medinat Habu, Memnon-kolosserne og den nyligt restaurerede Sphinx Allé er blot nogle af de seværdigheder, som området byder på.

Du kan også gå en tur i den lokale souk og helt klart gøre en usædvanlig handel med de lokale. De er iøvrigt meget stolte af det faktum, at Dronning Margrethe II har besøgt souken, da hun fulgte udgravningerne i Luxor i egen person. Flere har fotografier af dronningens besøg hængende i butikkerne.

Det er også muligt at komme en tur op i luftballon tidligt om morgenen og se solen stå op over Nilen og de mange monumenter oppefra.

Skulle du have set dig mæt på Luxor, så kan du også tage en afstikker til Aswan længere sydpå.

Der er i det hele taget lagt op til en fantastisk rejse med en perfekt kombination af både sol, saltvand og Det Gamle Egypten på programmet.

Ønsker i at bo på et andet hotel i Hurghada end Stella Garden er i meget velkomne til at skrive eller ringe til os for tilbud på et andet hotel i denne kombination.