facebook

Liveaboard Rocky, Zabargad & St. John’s med Red Sea Explorers

Gæsternes vurdering4

Hurghada - Egypten

 • Dyk det allersydligste Egypten
 • Fantastisk dykning ved nogle af de smukkeste rev i Rødehavet
 • Prisen inkl. helpension, fly, dyk og transfer

Om hotellet

Liveaboard-ruten Rocky, Zabargad & St. John’s er utroligt varierende og byder på fantastisk dykning ved nogle af de smukkeste steder Rødehavet kan tilbyde. Vi er så langt syd på, som vi kan komme i egyptisk farvand, og det kan føles svært at komme til for de mange fisk og andre havdyr, der stortrives i dette område.

Bemærk venligst, din booking skal først genbekræftes hos Red Sea Explorers, før bestillingen er sikret. Ved mindre end 21 dage til afrejse beder vi dig ringe eller maile os med din forespørgsel.

Oplevelser for livet

De tre rev ligger ganske langt fra hinanden. Men sejladsen på de lange stræk foregår fortrinsvis om natten, til gengæld er du sikret noget af det absolut bedste, som Egypten kan tilbyde i Rødehavet. En oplevelse du kun kan nå på en liveaboard.

DYKKEROPLEVELSER MED RED SEA EXPLORERS

Red Sea Explorers (RSE) har faciliteret dykning i Rødehavet siden 2005. Tusindvis af dykkere er blevet sejlet til nogle af de bedste og mest tillokkende dykkersteder, Rødehavet kan tilbyde – lige fra Dahab i nord til det sydlige Sudan.

RSE er en af Rødehavets mest eftertragtede liveaboard-udbydere, efterspurgt af dykkere på alle niveauer fra hele verden. Det skyldes ikke mindst, at RSE aktivt har valgt, at liveaboard-oplevelsen ikke er et standardprodukt. Hos Red Sea Explorers planlægges og gennemføres liveaboards med udgangspunkt i, at hver eneste dykker ombord skal have en unik oplevelse og føle sig motiveret til at dyrke/udvikle sine personlige interesser inden for dykning.

Hos RSE er alle velkomne og i gode hænder. Både dig, der er på en liveaboard for første gang, dig der har 1.000 rekreative dyk på bagen – og dig der er uddannet inden for teknisk dykning eller dykker på rebreather. På alle afgange står et professionelt crew og dygtige guider/instruktører klar til at give dig en unik dykkeroplevelse, du aldrig vil glemme.

MV TALA OG MV NOURAN

Red Sea Explorers flåde inkluderer de to søsterskibe MV Tala og MV Nouran med plads til hhv. 22 og 24 gæster. Begge skibe er komfortable, søstærke og designet til at imødekomme dykkerens behov. Faciliteterne på de to både er stort set ens, og du vil hurtigt føle dig hjemme.

Her er salon både inde og ude (café-område). Indenfor er der spiseområde, air condition, flat screen, bibliotek og 220 volts ladestation.

På de udendørs fællesområder er der masser af plads til at slappe af og nyde solen og udsigten, mens du sejles videre til næste dykkersted.

Indkvartering er i delt 2-personers kahytter med enkeltsenge og eget badeværelse, og der er desuden en kahyt samt en suite med dobbeltseng på hver båd.

Dygtige kokke fremtryller 3 daglige måltider, typisk med flere valgmuligheder for at tilgodese gæsternes individuelle præferencer, samt mellemmåltider i form af snacks.

Dykkerdækket er overdækket og veldisponeret, og der er rigeligt med plads på dykkerplatformen. Hver dykker har sin egen plads, og hvert af dagens 2-4 dyk starter og ender her. Du kan medbringe dit eget udstyr eller leje det hele ombord. 12 ltr flaske, bly & bælte stilles altid til rådighed.

Der er adgang til to offentlige toiletter og en brusekabine.

Både MV Tale og MV Nouran er fuldt udstyret med sikkerhedsudstyr såsom redningsflåder, redningsveste, førstehjælpsudstyr, oxygen, brandalarm, brandslukningsudstyr, radar, VHF, satellit-telefon, mv.

Udstyr og kursus ombord

Der er mulighed for mod forudbestilling i god tid at leje fuldt udstyr, 15 ltr alu tank, sidemount, twinset eller manifold. Der er altid uw-scootere ombord mod tillæg. Har du aldrig prøvet sådan en før, har du noget at glæde dig til.

Har du ønsker om at tage et kursus på turen, kan du forudbestille kurser som fx Nitrox eller Dybdespeciale.

Bemærk venligst

Liveaboard’en gennemføres ved min. 8-9 betalende dykkere på hele turen – alt efter båd. Indtil tre uger før planlagt afrejse forbeholder Atlantis Rejser sig retten til at annullere liveaboard-turen, såfremt et tilstrækkeligt antal deltagere ikke er opnået.

Vi skal have genbekræftet din booking hos Red Sea Explorers, før din plads er sikret. Bemærk også, hvis der er mindre end 21 dage til afrejse, beder vi dig ringe eller maile os med din forespørgsel.

Hvorfor vælge Liveaboard Rocky, Zabargad & St. John’s med Red Sea Explorers

Måltider

 • Helpension

Kategori

 • Officiel kategori : 4

Inkluderet

 • Søndagsfly Aarhus/København til Hurghada t/r på udvalgte datoer.
 • Transfer lufthavn-liveaboard t/r
 • 8 dages/7 nætters liveaboard i delt kahyt (sidste nat kan evt. tilbringes på hotel i Hurghada)
 • Helpension (inkl. snacks, sodavand, vand, te og kaffe)
 • 6 dages dykning med 2-4 dyk pr. dag
 • Fyldt 12 ltr tank og bly

Krav til dig som dykker
Du skal som minimum være certificeret Advanced Open Water eller have dybdespeciale og have mindst 30 loggede dyk for at kunne deltage på turen.

Dykkercomputer er et krav, så medbring din egen, da dykkercenteret ikke altid har nok til, at alle kan leje.

Du skal også have din egen deko-bøje (SMB) samt en lygte til natdyk.

Ikke inkluderet

 • Visum: 240 DKK. Udstedes ved ankomst
 • Dykkerudstyr ud over fyldt tank og bly
 • Nitrox 32, hvis du er nitrox-certificeret (husk certifikat) ca. 36 € pr. uge
 • Frivillig afbestillingsbeskyttelse
 • Obligatorisk rejseforsikring, der dækker dykning og Search and Rescue
 • Drikkepenge – beregn 70 € til besætningen på båden
 • National Park fees, Environmental tax og Departure fee, mv. svarende til ca. 150 € (betales lokalt).

Bemærk, vi tager forbehold for nye eller ændringer i eksisterende lokale skatter og afgifter. Disse kan og bliver ofte ændret eller indført med øjeblikkelig eller meget kort varsel.

Rocky, Zabargad, St. Johns

Denne rute er utroligt varierende og byder på fantastisk dykning nogle af de smukkeste steder Rødehavet kan tilbyde. Vi er så langt syd på, som vi kan komme i egyptisk farvand, og det kan føles svært at komme til for de mange fisk og andre havdyr, der stortrives i dette område.

Zabargad er både den største og den sydligste ø i den egyptiske del af Rødehavet. Et utrolig smukt dykkersted, der både tilbyder vægdykning og lavvandet dykning i spektakulære hårde og bløde koralhaver.

Revet der omkranser Rocky Island falder til ekstreme dybder, og væggene er dækket af koraller. På grund af de konstante strømme, der medbringer næring, er livet i havet frugtbart og rigeligt.
Ved Rocky Island ligger det historiske vrag SS Maiden på 80-110m – et drømmedyk for den erfarne, tekniske dykker.

St. John’s Reef er en samling rev fordelt over et større område, der byder på en række fremragende dykkersteder. Her findes både betagende vægge og havbunde, koralformationer og tunneller og huler.

Ruten går også forbi Marsa Shouna, hvor vi dykker med store havskildpadder, og området Fury Shoals, som bl.a. inkluderer det hesteskoformede Dolphin House ved Sataya og de hulelignende systemer ved Shaab Claudio. Fury Shoals byder virkelig på lidt af hvert – vægdykning, hajobservationer, spinnerdelfiner, lavt eller dybt vand – revene er populære blandt dykkere på alle niveauer.

Liveaboard-ruten Rocky, Zabargad & St. John’s er utroligt varierende og byder på fantastisk dykning ved nogle af de smukkeste steder Rødehavet kan tilbyde.