facebook

Liveaboard Sinai Classic med King Snefro

Gæsternes vurdering5

Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh - Egypten

 • Topfaciliteter inkl. nitrox på King Snefro
 • Oplev Thistlegorm, Ras Mohamed og Tiranstrædet
 • Prisen er inkl. helpension, fly, dyk og transfer

Om hotellet

Sinai Classic er en dykkeroplevelse, hvor du ikke bare får set de klassiske dykkerseværdigheder ved Sydsinai. Du får også dyk, der højst sandsynligt vil placere sig på din peronlige Top 10 over verdens bedste dyk.

Vil du gerne have så meget som muligt ud af din dykkerferie, så er en liveaboard i Rødehavet lige sagen. På en liveaboard sejler du fra ét dive site direkte hen til det næste, så der er ikke meget spildtid. Du bor ombord på dykkerbåden sammen med andre dykkere, der er engelsktalende dykkerguide med på hele turen, og du får typisk 3-4 dyk pr. dag.

Bemærk venligst, din booking skal først genbekræftes hos King Snefro Fleet, før bestillingen er sikret. Ved mindre end 21 dage til afrejse beder vi dig ringe eller maile os med din forespørgsel.

Fordelene ved en liveaboard

Sinai Classic er en dykkeroplevelse, hvor du ikke bare får set mange af de klassiske dykkerseværdigheder omkring den sydlige del af Sinai-halvøen. Du får også dyk, der højst sandsynligt vil markere sig på din peronlige Top 10 over verdens bedste dyk. Nogle af dykkene er de samme, som hvis du tager en almindelig dykkerpakke og bor på hotel. Men en af fordelene ved liveaboard er, at du oftest når frem på andre tidspunkter end de mange dagbåde. Her på turen skal du faktisk blot stå op, når du bliver vækket, trække i dragten og hoppe i vandet. Spise drikke dykke sove. Gentag.

Sydspidsen af Sinai er undervandsguld

På dagsprogrammet står topklasse-sites som Jackson Reef, Shark Reef, Dunraven og vraget over dem alle, Thistlegorm. Måske får du chancen for at svømme eller dykke med vilde delfiner. Her er storslået drift dive, vægdyk, koralrev, huler, koralplateauer og ikke mindst the big blue. Dyk ned i en undervandsverden, der er unik i både variation og artsrigdom.

King Snefro Fleet – høj kvalitet med mange år på bagen

Vi har de sidste 15 år samarbejdet med King Snefro Fleet på vores liveaboards ud af Sharm el Sheikh, og faciliteterne er i top, lige meget hvilken af King Snefro’s både du ender på. King Snefro startede i 1986 med en gummibåd men kan i dag tilbyde seks velfungerende liveaboards. Til de større, ugelange dykkerture bruger vi altid Snefro Pearl, Snefro Spirit, Snefro Love eller Snefro Target – alt efter rute og antal deltagere.

Faciliteterne på de fire både er stort set ens, men størrelse og indretning varierer lidt. På Pearl er der plads til 12 dykkere, på Spirit 18 og på tvillingerne Love og Target er der plads til 20 på hver. Alle både er udstyret med salon både inde og ude (café-område). Indenfor er der spiseområde, air condition, fladskærms-tv, bibliotek og 220 volts ladestation. Der er gratis wi-fi.

Indkvartering er i 2-personers kahytter med enkeltsenge, og der er desuden en kahyt samt en suite med dobbeltseng på hver båd. Love og Target har derudover en suite med dobbeltseng på hoveddækket. Kahytterne varierer i indretning men alle har air condition, klædeskab og skuffer, spejl, safeboks samt badeværelse med sæbedispenser, toilet, bruser og varmt vand. Der er desuden badehåndklæder til alle.

Dykkerdækket er overdækket og veldisponeret, og der er rigeligt med plads på dykkerplatformen. Der er adgang til tre offentlige toiletter samt to brusekabiner.

King Snefro Fleet er ISO 24803-certificeret, og alle bådene er udstyret med sikkerhedsudstyr efter alle kunstens regler med redningsflåde, redningsveste, førstehjælpsudstyr, oxygen, brandslukningsudstyr, radar, VHF, satellit-telefon, mv.

Nitrox 32 er uden beregning, hvis du er certificeret. Der er mulighed for mod forudbestilling at leje fuldt udstyr, 15 ltr alu tank, sidemount eller manifold.

Kursus ombord

Har du ønsker om at fintune dine færdigheder på turen, kan du forudbestille kurser som fx Advanced Open Water, Nitrox, Nat, Vrag eller Dybdespeciale.

Bemærk venligst

Liveaboard gennemføres ved min. 8 deltagere på hele turen. Indtil tre uger før planlagt afrejse forbeholder Atlantis Rejser sig retten til at annullere liveaboard-turen, såfremt et tilstrækkeligt antal deltagere ikke er opnået.

Bemærk, at vi skal have genbekræftet din booking hos King Snefro Fleet, før din rejse er sikret. Og hvis der er mindre end 21 dage til afrejse, beder vi dig ringe eller maile os med din forespørgsel.

Hvorfor vælge Liveaboard Sinai Classic med King Snefro

Kategori

 • Officiel kategori : 5

Måltider

 • Helpension

Inkluderet i prisen

 • Direkte fly København eller Aarhus Airport til Sharm el Sheikh t/r
 • Transfer lufthavn-liveaboard t/r
 • 8 dages/7 nætters liveaboard i delt kahyt (sidste nat kan evt. tilbringes på hotel i Sharm)
 • Helpension (inkl. snacks, sodavand, vand, te og kaffe)
 • 6 dages dykning med 2-4 dyk pr. dag
 • Fyldt 12 ltr tank og bly
 • Nitrox 32, hvis du er nitrox-certificeret (husk certifikat)

Krav til dig som dykker

Du skal som minimum være certificeret Open Water Diver og have mindst 15 loggede dyk for at kunne deltage. Nogle af dykkene kan være forholdsvis krævende med vragpenetration, strøm eller dybde, og her skal du have et Advanced Diver-certifikat eller dybdespeciale for at deltage. På Thistlegorm skal du have mindst 20 loggede dyk.

Dykkercomputer er et krav, så medbring din egen. Ellers kan du leje hos dykkercenteret, hvis du giver os besked på forhånd.

Du skal også have din egen deko-bøje (SMB) samt en lygte til natdyk.

Ikke inkluderet

 • Visum: 240 DKK. Udstedes ved ankomst.
 • Local fees (National Park, Environmental og Departure) 90 € – betales lokalt (i kontanter)
 • Dykkerudstyr ud over fyldt tank og bly
 • Frivillig afbestillingsbeskyttelse
 • Obligatorisk rejseforsikring, der dækker dykning og Search and Rescue
 • Drikkepenge – beregn 70 € til besætningen på båden

Bemærk, vi tager forbehold for nye eller ændringer i eksisterende lokale skatter og afgifter. Disse kan og bliver ofte ændret eller indført med øjeblikkelig eller meget kort varsel.

Vejledende program

Dag 1

På ankomstdagen om aftenen er der ombordstigning i New Marina (El Wataneya). Der er velkomst, bådbriefing, indkvartering og papirarbejde for at få tilladelse fra havnemyndighederne til at sejle meget tidligt næste morgen.

Dag 2-7

Første safaristop er til det nærliggende Temple eller Ras Katy for et check dive. Den ugelange safari dækker området fra Tiranstrædet, Ras Mohamed National Park og Suezbugten, som sædvanligvis besøges først.

Ras Mohamed begynder ved den lille bugt Marsa Ghazlani efterfulgt af den større og dybere bugt Marsa Bareika. Parken fortsætter langs kysten til Ras Za’atar, Jackfish Alley, Eel Garden og Shark Observatory til Sinai’s sydligste spids med Anemone City, Shark Reef og Yolanda Reef og til allersidst The Quay.

Den geografiske placering gør sydspidsen af Sinai til et fantastisk undervandsområde. Her er store dybder og stærke havstrømme, der transporterer store mængder plankton og andet guf, der giver ekstraordinært gode vækstbetingelser for hårde og bløde koraller og tiltrækker store stimer af både revfisk og pelagiske arter. Her ses ofte barracuda, trevalle, tun og mange hajarter både ude i det blå og langs revet, især om sommeren fra juni til august, undertiden begyndelsen af ​​september.

Safarien fører dig også til berømte steder som skibsvragene Dunraven og Thistlegorm, til Shag Rock og vraget af Kingston, til Sha’ab Ali, hvor flokke af delfiner er almindelige, og vi udforsker flere steder ved Sha’ab Mahmouds revsystem, såsom Small Crack.

Du kommer heller ikke til at glip af de berømte koralrev i Tiranstrædet: Jackson, Thomas, Woodhouse og Gordon Reef med noget af det mest interessante og varierede undervandsliv i denne del af Rødehavet. Her er flere dive sites at vælge mellem med enestående vægdyk og afslappende drift dives.

Dag 7-8

Om eftermiddagen på dag 7 vender båden tilbage til Sharm-området.

Den sidste nat tilbringes ved eller tæt på havnen ombord på liveaboarden. Afhængigt af rejseplan og/eller de administrative forhold kan den sidste nat tilbringes på hotel. Dette meddeles normalt på forhånd.

Båden liger til i New Marina i god tid til transfer til lufthavn eller hotel med afmønstring senest kl. 12.

Alle dyk afhænger af vejr og vind og deltagernes færdigheder og kvalifikationer.

Sinai Classic er en dykkeroplevelse, hvor du ikke bare får set de klassiske dykkerseværdigheder ved Sydsinai. Du får også dyk, der højst sandsynligt vil placere sig på din peronlige Top 10 over verdens bedste dyk.