facebook

Liveaboard Sinai Minisafari Thistlegorm-Ras Mohamed

Gæsternes vurdering4

Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh - Egypten

 • Kombinér hotelkomfort med masser af dykning
 • Vælg mellem forskellige ruter omkring sydlige Sinai
 • Dyk Thistlegorm og Ras Mohamed

Om hotellet

Kombinér hotelkomfort med dykning på topklasse-sites som vraget af Thistlegorm og Ras Mohamed National Park.

OBS! Der er afgang på 3 nt minisafari på søndage og onsdage. Ankommer du fredag, er de 2 første og 2 sidste nætter på hotel. Ankommer du lørdag, er første nat og de sidste 3 nætter på hotel. Fortæl os hvilket hotel, du gerne vil bo på, så laver vi kombinationen til dig.

Bemærk, denne kombination gennemføres ved mindst 6 tilmeldte dykkere, og der kan derfor være dykkere af andre nationaliteter ombord. Vi skal have din booking genbekræftet hos King Snefro Fleet, før din bestilling er sikret. 

Kombiner hotelkomfort med masser af dykning

Vil du gerne dykke koncentreret og varieret men ønsker at kombinere masser af dyk med komfort på et dejligt hotel i Sharm el Sheikh? Så vælg kombinationen med 3 nætter på en dykker-liveaboard + 4 nætter på hotel. Fortæl os hvilket hotel, du gerne vil bo på, så laver vi kombinationen til dig.

En af fordelene ved liveaboard er, at du oftest når frem til dykkerstederne på andre tidspunkter end de mange dagbåde fra Sharm el Sheikh. Du skal faktisk bare indstille dig på at dykke, spise og sove 🙂

Fordelen ved hotelophold er klar: Få ført logbogen ajour, sov længe i en god seng, slap af og nyd stemningen, atmosfæren og bekvemmeligheden – evt. med All Inclusive.

Vælg din favoritrute på Minisafarien

De to minisafarier, der giver mest dykkervaluta for pengene, er uden tvivl ruterne Thistlegorm-Ras Mohamed med King Snefro Pearl samt Tiran-Ras Mohamed med King Snefro 5 eller 6. Begge turen varer 3 nt/4 dage.

Der er afgang søndage og onsdage fra Sharm. Ankommer du fredag, er de to første og to sidste nætter på hotel. Ankommer du lørdag, er første nat og tre sidste nætter på hotel. Kontakt os med dine ønsker, så finder vi den bedste tur til dig.

Al dyk afhænger af vejr og vind. Du kan forvente mellem 9 og 11 dyk på liveaboard’en.

Dykkercomputer er et krav, så medbring din egen. Du kan også leje hos dykkercenteret (husk at forudbestille). Det er også et krav på liveaboards i Rødehavet, at du har din egen deko-bøje (SMB) samt en lygte til natdyk (kan lejes).

Bemærk venligst

Liveaboard gennemføres kun ved min. 6 deltagere på hele turen (inkl. gæster fra andre lande). Indtil tre uger før planlagt afrejse forbeholder Atlantis Rejser sig retten til at annullere liveaboard-turen, såfremt et tilstrækkeligt antal deltagere ikke er opnået. Bemærk, hvis der er mindre end 21 dage til afrejse, beder vi dig ringe eller maile os med din forespørgsel.

Du kan til dit hotelophold højst tilvælge 2 dage med lokale båddyk, da der skal gå mindst 24 timer mellem dit sidste dyk og din afrejse.

Bemærk, vi tager forbehold for nye eller ændringer i eksisterende lokale skatter og afgifter. Disse kan og bliver ofte ændret eller indført med øjeblikkelig eller meget kort varsel.

Hvorfor vælge Liveaboard Sinai Minisafari Thistlegorm-Ras Mohamed

Måltider

 • Helpension

Kategori

 • Officiel kategori : 4

Inkluderet på Sinai Minisafari 3 nætter/4 dage:

 • Fly København eller Aarhus Airport til Sharm el Sheikh t/r
 • Transport lufthavn-liveaboard-hotel-lufthavn t/r
 • 3 nætters liveaboard med helpension med drikkevarer (vand, sodavand, te, kaffe)
 • 3 dages dykning på Snefro Pearl på ruten Thistlegorm-Ras Mohamed. Turen giver i alt 9-11 dyk.
 • Fyldt 12 ltr tank og bly
 • Nitrox – husk dit certifkat
 • Minisafari har afgang søndag og onsdag fra Sharm.

Krav til dig som dykker 

På Minisafari Thistlegorm-Ras Mohamed skal du mindst være Advanced Open Water med 20 loggede dyk.

Dykkercomputer er et krav, så medbring din egen. Du kan også mod forudbestilling leje hos dykkercenteret.
Det er også et krav på liveaboards i Rødehavet, at du har din egen deko-bøje (SMB) samt en lygte til natdyk (kan lejes).

Ikke inkluderet

 • Visum: 240 kr. Udstedes ved ankomst.
 • Local fees (National Park, Environmental og Departure) 45 € – betales lokalt (i kontanter)
 • Dykkerudstyr ud over fyldt tank og bly
 • Frivillig rejseafbestillingsbeskyttelse
 • Obligatorisk rejseforsikring med Search and Rescue
 • Drikkepenge – beregn 45 € til besætningen på båden
 • Vi tager forbehold for evt. afgifter og fees, der måtte blive indført eller ændret af de lokale myndighederne efter bestilling af rejsen.

Du kan evt. tilkøbe 1 eller 2 dages båddyk med 2 dyk pr. dag fra dit hotel inkl. fyldt tank og bly og transport dykkercenter-hotel t/r.

Herunder er vejledende program til ruten Thistlegorm-Ras Mohamed med Snefro Pearl. Alle dyk afhænger af vejr og vind og deltagernes færdigheder og kvalifikationer.

Minisafari Thistlegorm-Ras Mohamed

Denne minisafari er en lækkerbisken for mere erfarne dykkere med topdykning i Ras Mohamed og på vraget Thistlegorm. Du får smukke koralhaver, drop-offs, endeløse vægge og farverige skråninger fyldt med liv – og en god chance for at svømme med delfiner. Og to dyk på Thistlegorm.

Du skal have et Advanced Open Water-certifikat og mindst 20 loggede dyk for at kunne deltage.

Dag 1

Vi henter dig på dit hotel sidst på eftermiddagen og kører til New Marina (El Wataneya), hvor båden ligger. Der er velkomst, bådbriefing, indkvartering og papirarbejde for at få tilladelse fra myndighederne til at sejle meget tidligt næste morgen.

Dag 2

Tidlig morgen check-dyk ved Temple eller Ras Katy. Næste dyk er Jackfish Alley, hvor du let kan komme ind og undersøge de små huleåbninger. Det tredje dyk er på Alternatives, en kæde med syv pinnacles med adskillige sandområder og lokale leopardhajer. Natdyk er meget populær her.

Dag 3

Meget tidligt om morgenen sejler vi ud til vraget af Thistlegorm, det mest berømte af Rødehavets vrag, måske endda i hele verden. Der er så meget at udforske, så planen er mindst to dyk. Det første er en orientering ude og det andet en penetrering. Dagens tredje dyk er ved Small Passage, hvor to kanaler skærer revsystemet til Shaab Mahmoud og forbinder den beskyttede lagune med det åbne hav. Valgfrit natdyk inde i lagunen.

Dag 4

Dagens første dyk er på det historiske vrag af Dunraven, som sank i april 1876 – et gammelt trævrag med masser af plads til at passere gennem tusinder af glasfisk, der bor her i skyggen af ​​vraget. Næste dyk er Shark og Yolanda Reef på den sydligste spids af Sinai-halvøen med den fantastiske væg og resterne af lasten fra vraget Yolanda.

På vejen tilbage mod Sharm tager vi et tredje dyk ved Ras Zatar, Ras Ghazlani eller Ras Umm Sidd.

Vi er tilbage i havn og klar til at stige fra borde senest kl. 16, og vi sørger for at køre dig tilbage til dit hotel.

Kombinér hotelkomfort med dykning på topklasse-sites som vraget af Thistlegorm og Ras Mohamed National Park.