facebook

Liveaboard Sinai Minisafari Tiran-Ras Mohamed

Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh - Egypten

 • Kombinér hotelkomfort med masser af dykning
 • Vælg mellem forskellige ruter omkring sydlige Sinai
 • Dyk Tiranstrædet og Ras Mohamed

Om hotellet

Kombinér hotelkomfort med dykning på topklasse-sites som vraget af Tiranstrædet og Ras Mohamed National Park.

OBS! Der er afgang på 3 nt minisafari på søndage og onsdage. Ankommer du fredag, er de 2 første og 2 sidste nætter på hotel. Ankommer du lørdag, er første nat og de sidste 3 nætter på hotel. Fortæl os hvilket hotel, du gerne vil bo på, så laver vi kombinationen til dig.

Bemærk, denne kombination gennemføres ved mindst 6 tilmeldte dykkere, og der kan derfor være dykkere af andre nationaliteter ombord. Vi skal have din booking genbekræftet hos King Snefro Fleet, før din bestilling er sikret.

Kombiner hotelkomfort med masser af dykning

Vil du gerne dykke koncentreret og varieret men ønsker at kombinere masser af dyk med komfort på et dejligt hotel i Sharm el Sheikh? Så vælg kombinationen med 3 nætter på en dykker-liveaboard + 4 nætter på hotel. Fortæl os hvilket hotel, du gerne vil bo på, så laver vi kombinationen til dig.

En af fordelene ved liveaboard er, at du oftest når frem til dykkerstederne på andre tidspunkter end de mange dagbåde fra Sharm el Sheikh. Du skal faktisk bare indstille dig på at dykke, spise og sove (og skrive logbog)  🙂

Fordelen ved hotelophold er klar: Få ført logbogen ajour, sov længe i en god seng, slap af og nyd stemningen, atmosfæren og bekvemmeligheden – evt. med All Inclusive.

Vælg din favoritrute på Minisafarien

De to minisafarier, der giver mest dykkervaluta for pengene, er uden tvivl ruterne Thistlegorm-Ras Mohamed med King Snefro Pearl samt Tiran-Ras Mohamed med King Snefro 5 eller 6. Begge turen varer 3 nt/4 dage – se vejl. ruteforslag.

Der er afgang søndage og onsdage fra Sharm. Ankommer du fredag, er de to første og to sidste nætter på hotel. Ankommer du lørdag, er første nat og tre sidste nætter på hotel. Kontakt os med dine ønsker, så finder vi den bedste tur til dig.

Al dyk afhænger af vejr og vind. Du kan forvente mellem 9 og 11 dyk på liveaboard’en.

Dykkercomputer er et krav, så medbring din egen – eller lej evt. hos dykkercenteret (husk at forudbestille). Det er også et krav på liveaboards i Rødehavet, at du har din egen deko-bøje (SMB) samt en lygte til natdyk (kan lejes).

Bemærk venligst

Liveaboard gennemføres kun ved min. 6 deltagere på hele turen (inkl. gæster fra andre lande). Indtil tre uger før planlagt afrejse forbeholder Atlantis Rejser sig retten til at annullere liveaboard-turen, såfremt et tilstrækkeligt antal deltagere ikke er opnået. Bemærk, hvis der er mindre end 21 dage til afrejse, beder vi dig ringe eller maile os med din forespørgsel.

Du kan til dit hotelophold højst tilvælge 2 dage med lokale båddyk, da der skal gå mindst 24 timer mellem dit sidste dyk og din afrejse.

Bemærk, vi tager forbehold for nye eller ændringer i eksisterende lokale skatter og afgifter. Disse kan og bliver ofte ændret eller indført med øjeblikkelig eller meget kort varsel.

Hvorfor vælge Liveaboard Sinai Minisafari Tiran-Ras Mohamed

Måltider

 • Helpension

Kategori

 • Officiel kategori : 4

Inkluderet på Sinai Minisafari 3 nætter/4 dage:

 • Fly København eller Aarhus Airport til Sharm el Sheikh t/r
 • Transport lufthavn-liveaboard-hotel-lufthavn t/r
 • 3 nætters liveaboard med helpension med drikkevarer (vand, sodavand, te, kaffe)
 • 3 dages dykning på King Snefro 5 eller 6 på ruten Tiran-Ras Mohamed. Turen giver i alt 9-11 dyk.
 • Fyldt 12 ltr tank og bly
 • Minisafari har afgang søndag og onsdag fra Sharm.

Krav til dig som dykker 

På Minisafari Tiran-Ras Mohamed skal du som minimum være Open Water Diver med mindst 15 loggede dyk for at kunne deltage.

Dykkercomputer er et krav, så medbring din egen. Du kan også leje hos dykkercenteret, hvis du forudbestiller.
Det er også et krav på liveaboards i Rødehavet, at du har din egen deko-bøje (SMB) samt en lygte til natdyk (kan lejes).

Ikke inkluderet

 • Visum: 240 kr. Udstedes ved ankomst.
 • Local fees (National Park, Environmental og Departure) 45 € – betales lokalt (i kontanter)
 • Dykkerudstyr ud over fyldt tank og bly
 • Frivillig rejseafbestillingsbeskyttelse
 • Obligatorisk rejseforsikring med Search and Rescue
 • Drikkepenge – beregn 45 € til besætningen på båden
 • Nitrox på Snefro 5 og 6 koster 10 euro for to 12 ltr tanke. Husk dit certifikat, hvis du ønsker at dykke med nitrox.
 • Vi tager forbehold for evt. afgifter og fees, der måtte blive indført eller ændret af de lokale myndighederne efter bestilling af rejsen.

Du kan evt. tilkøbe 1 eller 2 dages dagsdyk fra båd med 2 dyk pr. dag fra hotel inkl. fyldt tank og bly og transport dykkercenter-hotel t/r.

Herunder er vejledende program til ruten Tiran-Ras Mohamed med King Snefro 5/6. Alle dyk afhænger af vejr og vind og deltagernes færdigheder og kvalifikationer.

Minisafari Tiran-Ras Mohamed

Denne tre-dages minisafari er en populær tur, hvis du ønsker virkelig god og koncentreret dykning kombineret med et afslappende hotelophold. Liveaboard’en går til de smukke koralrev i nationalparken Ras Mohamed og til de farvestrålende rev i Tiranstrædet – foruden andre gode koraldyk i området omkring Sharm el Sheikh.

Du skal være Open Water Diver med mindst 15 loggede dyk for at kunne deltage.

Dag 1

Vi henter dig på dit hotel sidst på eftermiddagen og kører til New Marina (El Wataneya), hvor båden ligger. Der er velkomst, bådbriefing, indkvartering og papirarbejde for at få tilladelse fra myndighederne til at sejle meget tidligt næste morgen.

Dag 2

Tidlig morgen check-dyk ved Temple eller Ras Katy. Næste dyk er Jackfish Alley med de hyggelige små huler. Det tredje dyk er ved Shark og Yolanda Reef, den sydligste spids af Sinai-halvøen med den fantastiske væg og resterne af lasten fra vraget Yolanda. Hvis du kan lide natdykning, er Temple et dejligt sted at hoppe i.

Dag 3

Om morgenen sejler vi ind i Tiranstrædet. Dit første dyk fører dig til Jackson Reef, det nordligste af de fire rev i Tiranstrædet. Efter morgenmaden gør dig klar til at besøge Woodhouse Reef, som er perfekt til et dyk langs den beskyttede østlige side. Dagens tredje dyk vil være ved enten North eller South Lagoon – afhængigt af forholdene. Valgfrit natdyk ved South Lagoon.

Dag 4

Dagens første dyk er normalt ved Thomas Reef, det mindste af de fire Tiran-rev, men også det mest interessante i forhold til artsrigdom og undervandsliv. Næste dyk er Gordon Reef, der skråner let mod syd og danner et stort plateau. Efter frokost forlader vi Tirans med kurs mod Sharm til dit tredje dyk ved Ras Nasrani, Ras Ghamila eller måske Ras Umm Sid – du vælger.

Vi er tilbage i havn og klar til at stige fra borde senest kl. 16, og vi sørger for at køre dig tilbage til dit hotel.

Kombinér hotelkomfort med dykning på topklasse-sites som vraget af Tiranstrædet og Ras Mohamed National Park.