Check-in på flyet

Vi anbefaler, at du er i lufthavnen senest 2 timer før afrejsen. Check-in-skranken lukker én time før afrejse. Det er dit ansvar som rejsende at møde op ved gaten i god tid før ombordstigning, så husk at tage evt. kø/ventetid i sikkerhedskontrol og paskontrol med i betragtning.

Bemærk venligst, at det er flyselskabets handlingselskab i lufthavnen, der har det fulde ansvar for check-in og placering af gæsterne i flyet. Derfor kan ingen rejseselskaber på forhånd garantere, at rejsende på samme rejsebevis kommer til at sidde sammen i flyet. I langt de fleste tilfælde er alt okay, men ønsker du at være helt sikker, kan du evt. tilkøbe seating hos flyselskabet, hvis denne mulighed er til stede på din afgang.

Husk dog, at det altid er flyets kaptajn, der har det sidste ord. Tilkøber du siddeplads ved nødudgangen men har begge arme i gips, kan du i en nødsituation ikke hjælpe til med at åbne døren. Derfor kan kabinepersonalet bede dig overlade pladsen til en anden, selv om du har betalt for den.

Flybilletter, rejser uden indkvartering eller bustransport

Har du kun købt flybillet, eller har du købt en rejse uden transport til og fra lufthaven eller indkvartering, skal du selv sørge for at komme rettidigt til lufthavnen.

Der er check-in i lufthavnen i udlandet senest 2 timer før flyafgang. Har du udelukkende købt en flybillet, skal du genbekræfte hjemrejsetidspunktet dagen før hjemrejse hos vores rejseledere eller vores lokale agent. Undlader du at genbekræfte, er du selv ansvarlig for at sørge for hjemtransport, hvis flyet skulle afgå før det oprindeligt annoncerede tidspunkt. Der ydes ingen kompensation, hvis du undlader at genbekræfte tidspunktet.

On-line check-in

Om det er muligt at foretage check-in on-line før afrejse afhænger af det enkelte flyselskabs aftale med lufthavnens handlingselskab. Du kan læse mere om dine muligheder her med afrejse fra:

Aalborg Lufthavn

Billund Lufthavn

København Lufthavn

Hamborg lufthavn