Flyselskaberne

Atlantis Rejser prioriterer sikker og behagelig flytransport.  Når du rejser med os, begynder ferien derfor allerede, når du stiger om bord på flyet.

Vi benytter mange forskellige flyselskaber fra flere forskellige lande, og derfor kan vi ikke garantere, at der er dansktalende personale på flyet.   Nævnte flyselskaber på rutebasis længere nede,  er blot nogle få af mange mulige, alt efter valg af afrejsedato og destination.

Bemærk at flyruten kan variere alt efter sæson på vor charterfly til Egypten, dvs. der kan godt være et stop den ene vej i lavsæsonen, fra maj til slut juni og igen fra midt august til midt oktober.  Fra uge 42 er der igen direkte fly.

Air Cairo

Air Cairo er et velrenomeret flyselskab grundlagt i 2003. Air Cairo er en del af Egypt Air-gruppen, som er mangeårigt medlem af Star Alliance sammen med bl.a. SAS, Singapore Airlines og KLM. Air Cairo Charter benytter Airbus inklusive den nyeste flytype Airbus A320 neo.

Seating/sædevalg
Sædevalg t/r koster fra kr. 200 til 500 for voksne og halv pris for børn til og med 11 år.

Ekstra benplads t/r på forreste række eller ved nødudgang koster kr. 4-500 for voksne. Valg af andre sæder koster kr. 200 t/r. Bemærk, at af sikkerhedsmæssige årsager kan fysisk hæmmede personer og børn under 12 år ikke sidde på disse pladser.

Sædebredden er ca. 45 cm, og afstanden mellem sæderne er ca. 70 cm.

Mad og drikke om bord
Du kan forudbestille mad ombord. Et standard måltid mad ombord koster t/r kr. 175 for voksne og kr. 145 for børn til og med 11 år. Drikkevarer/softdrinks kan tilkøbes ombord. Bemærk venligst, at der ikke serveres alkohol ombord, men du er velkommen til selv at medbringe dette, hvis du ønsker det.

Kreditkort kan ikke benyttes ombord, men du kan betale med US-dollars, euro, egyptiske pund og danske kroner.

Tilladt bagage
Når du flyver med Air Cairo, må du gratis medbringe 5 kg i håndbagage.

1 x 20 kg check-in-bagage pr. person koster 290 kr. t/r. Check-in-bagage bestiller du sammen med din rejse.

Ekstra bagage
Bestilles hos og betales direkte til Atlantis. Bagagen checkes ind som normalt på afrejsedagen.

1 x 10 kg ekstra check-in-bagage koster 300 kr. pr. person t/r.

1 x 23 kg ekstra bagage/special bagage* (sportsudstyr) koster 600 kr.  pr. person t/r.

*Sportsudstyr såsom dykkerudstyr, kite/kite board (højst 2 m langt), golf, surfboard/windsurf (højst 2 m langt).

Overvægt koster 10 euro pr. kg og betales i lufthavnen. Bemærk, mindstepris er 45 euro.

Graviditet og flyvning
Du kan flyve med Air Cairo uden lægeerklæring frem til graviditetsuge 28 med mindre du har oplevet komplikationer.

Fra graviditetsuge 29 til og med 36 kræves lægeerklæring, og denne skal også dække hjemrejsetidspunktet.

En lægeerklæring skal også præsenteres ved evt. kendte komplikationer, og hvis du venter mere end et barn og skal flyve efter graviditetsuge 32.

Tax-free /Toldfrit salg
Det er ikke muligt at forudbestille toldfrie varer, og der er kun et begrænset udvalg ombord. Vi anbefaler, at du køber toldfrit i lufthavnen på udrejsen eller i lufthavnen på hjemrejsen.

Atlantis Rejser er ikke ansvarlig for salg af mad og drikkevarer samt toldfrie varer om bord på flyet, lige som funktionalitet, service og salg udbudt direkte til gæsterne af handlingselskab/flyselskab ligger uden for vores ansvar.