Hvad betyder værelsesudsigt?

Inden du booker et hotelværelse, kan du i værelsesbeskrivelsen ved det relevante hotel se, hvad du kan forvente i forhold til udsigt og placering. Herunder kan du læse om, hvad de forskellige beskrivelser indebærer.

Mod poolen
Værelset ligger vendt mod poolen og i nær gåafstand til poolen. Bemærk, der ikke kan forventes at være fuld udsigt til pool-området. Dette kan skyldes beplantning og/eller omkringliggende bygninger.

Første række mod vandet
Værelset ligger placeret i hotellets første række mod vandet. Bemærk at dette ikke er en garanti for udsigt mod havet eller nødvendigvis placering tæt på stranden.

Tæt på stranden
Værelset ligger i nær gåafstand til stranden, udsigt mod havet er ikke garanteret.

Mod havet
Værelset er placeret med retning mod havet. Udsigt mod havet vil normalt forekomme, dog kan der ikke forventes panoramaudsigt. Dette kan skyldes beplantning og/eller omkringliggende bygninger.

Delvis udsigt mod havet / Side sea view
Begrænset udsigt over havet fra din balkon eller terrasse. Delvis udsigt mod havet vil normalt forekomme, dog kan der ikke forventes direkte udsyn. Dette kan skyldes beplantning og/eller omkringliggende bygninger.

Have-udsigt
Værelset ligger placeret i et beplantningsområde. Bemærk at egen have ikke er garanteret.

Mod lagunen
Værelset vender mod hotellets lagune og er i nær gåafstand til området. Der kan ikke forventes fuld udsigt til lagune-området.

Niludsigt
God udsigt over Nilen fra din balkon eller terrasse. Afstanden til Nilen kan variere, og der kan ikke forventes panorama-udsigt. Dette kan skyldes beplantning og/eller omkringliggende bygninger.

Delvis Niludsigt
Begrænset udsigt over Nilen fra din balkon eller terrasse. Afstanden til Nilen kan variere.

Garanti for et af de to øverste dæk
På vores Nilkrydstogter kan du tilkøbe en garanti for at bo på et af de to øverste dæk på båden. Der er sædvanligvis omkring 4 dæk på skibet. Bemærk, at dette ikke er en garanti for Niludsigt.