Insekter og dyr

Myg, myrer, fluer, firben og kakerlakker, m.m. kan forekomme på rejsemål og hotelværelse uanset standard. Giv besked til rejselederen eller receptionen, som sørger for sprøjtning.

Myg er lige så irriterende som alle andre steder, og myggemiddel kan købes på de fleste apoteker og fødevarebutikker. Kakerlakker kan vi til gengæld hidse os helt vildt op over, fordi de er så sjældne gæster på vore breddegrader. Sydpå er de ikke noget særligt, for de er ganske harmløse, og de dukker op på selv de pæneste hoteller og kan ikke tages som udtryk for speciel dårlig hygiejne. Kontakt hotellets reception, rengøringspersonale eller vores guider, så hjælper de med insektmiddel mod disse.

Skrigende æsler, galende haner og hjemløse dyr i gaderne som hunde og katte og høns skal du ikke klappe/røre. De være smittebærere, og hvis du bliver bidt eller revet, så kontakt altid læge.

Vi håber på din forståelse for, at Atlantis Rejser ikke kan drages til ansvar eller yde erstatning for gener i forbindelse hermed.