Rejsens pris

Rejsens pris forudsætter, hvor intet andet er anført, ophold for to voksne i delt standardværelse på hotel eller lejlighed samt evt. forplejning i henhold til udbudsmaterialet, hjemmesiden og rejsedokumentet. Derudover omfatter rejsens pris flytransport til rejsemålet, lufthavnsafgifter, passagerafgift og evt. moms. Hvis man søger efter en pris på vor hjemmeside på flere personer, hvor af der er børn , vises en gennemsnitspris pr. prs.

Børnepriser varierer og de børnepriserne på eks Egypten er normalt max. 13 år, men på enkelte hoteller max. 11år.   På alle andre destinationer er børnealderen max. 17 år.

Enerejsende kunder må købe enkeltværelse eller dobbeltværelse til enebrug, da vi ikke sælger et halvt dobbeltværelse med en anden rejsende. Bemærk, at du under udflugter med overnatninger også her skal betale enkeltværelsestillæg.

Tildeling af flysæde under flyrejsen er flyselskabets ansvar og angives af check-in-personalet i lufthavnen. Seating kan på de fleste charterflyvninger tilkøbes på forhånd, se nærmere under Flyrejsen. Der indgår ikke transport mellem lufthavn og hotel i rejsens pris – se nærmere under de enkelte rejsemål eller kontakt os for yderligere information.

Tilslutningsrejser med fly indgår kun som en del af rejsen, såfremt de er solgt sammen og som en del af med pakkerejsen eller flybilletten.

Udgifter til pas, visum, vaccinationer, forsikringer og lignende er, med mindre andet er anført, ikke omfattet af prisen, og ansvaret for disse påhviler den rejsende selv.

Særlige hotelfaciliteter såsom adgang til tennisbane, minigolf m.v. er sædvanligvis ikke inkluderet i rejsens pris, ligesom det må påregnes, at der på visse hoteller opkræves leje for liggestole, parasoller, safetybox, adgang til internet m.v.