Transport til og fra lufthavnen (transfer)

Transfer til hotel til og fra lufthavn indgår ikke i rejsens grundpris, men kan tilkøbes på alle vore destinationer. Når du har bestilt transfer hos Atlantis Rejser, inkluderer den opgivne pris transfer for både ankomst og hjemrejse, med mindre andet udtrykkeligt er angivet.

Har du bestilt en kombinationsrejse, kan der tilkomme tillæg for transfer udover transporten til og fra lufthavnen, fx mellem to forskellige hoteller eller mellem to lufthavne.

Hvis du vil høre mere eller ønsker at booke kan du ringe til os på 70 22 48 40 eller sende en mail til mail@atlantisrejser.dk

Når du lander

Når du lander på en af vore destinationer, vil du blive mødt af en rejseleder eller  repræsentant, som tager imod dig og sørger for, at du nemt finder vej til bussen og kommer videre til dit hotel, hvis du har tilkøbt dette.

Bemærk, at det er kun i  Egypten vi har dansktalende rejseledere, men at vores repræsentanter på alle andre destinationer som minimum er engelsktalende.

I Egypten tilbyder Atlantis Rejser to forskellige transportmuligheder, som bringer dig videre til dit hotel.

Vores rejseledere står altid klar i lufthavnen til at tage imod dig på vores destinationer Sharm el Sheik, Hurghada og Luxor i Egypten.

På alle andre destinationer vil vor samarbejdspartnere tage i mod med et skilt i ankomst lufthavnen.

Flight only Egypten

Ved flight only til Egypten er det også muligt at bestille bustransfer efter aftale. Bemærk, at vi kun tilbyder transfer til vores egne hoteller og ikke til en valgfri adresse på rejsemålet.

Vær opmærksom på, at transport- og ventetider til og fra hotellet varierer afhængig af rejsemål. Prisen for transport er forskellig alt efter rejsemålet.