05 juni 2019

Farsha Café – en hemmelig oase i Sharm

by atlantisrejser
Læs denne artikel i
2 minutter
Inspiration
3,693 andre
Sharing is caring
Del med andre

Farsha Café – en hemmelig oase i Sharm

På en skrænt ud til Rødehavet ved Sharm el Sheikh, Egypten, gemmer sig den autentiske Farsha Café, hvor du kan fordrive hverdagen, ja, sågar nutiden, med vandpibe og tropiske drinks.

Solens varme stråler er ved at ebbe ud, som vi står og glaner ud over den stejle skrant ved El Faraa’na Hotel i Sharm el Sheikh, Egypten. Tidligere på dagen sejlede vi forbi hotellet på vej ud for at dykke i det smukke rev ud for Ras Mohammed, men her var der et helt andet mylder af dykkere, både og badegæster. Her på dagens sidste timer har der lagt sig en anderledes ro over skrænten.

Orange bliver hurtigt til lyserød, så til lilla og om en time eller to til helt mørkeblå – med stjerner på. Men lidt endnu får vi lov til at nyde den rolige lilla farve. Som himmelen bliver mørkere, kommer Farsha Café rigtig til syne.

180 graders udsigt over Rødehavet

For at komme ned til den lille, funklende oase skal vi ned ad utallige snørklede trappetrin. Men det er alle trinene værd. Forenden af dem ligger nemlig den mest autentiske café med 180 graders udsigt over Rødehavet.

Farsha er indhyllet i små lamper, der lyser i alle regnbuens farver, der er arabiske tæpper overalt på gulvet og skønne, farvestrålende puder inviterer til afslapning. Her slænger både lokale og turister sig til lækker loungemusik og forlænger dagen med drinks og shisha, i Danmark bedre kendt som vandpibe. Vi følger trop og får serveret den klassiske af slagsen, æbletobak.

Garanti for feriestemning

Duften spreder sig, mens vi puffer forsigtigt på piben. Åhh, hvor er det bare hyggeligt!!! Hvis du ikke allerede er i feriemode, så bliver du det med garanti efter en slowmo-aften på Farsha.Her står tiden virkelig stille. Du glemmer alt om mails, madpakker og hvad fodboldkampen mellem FCK og Brøndby nu bliver i aften. Det er som om, hverdagen siver ud af dig sammen med æbletobakken…Ahh, ferie-jeg – der var du igen!

Om Farsha Café

# Er ikke et sted, du spiser, da de primært serverer drinks, vandpibe og snacks.

# Kombiner eventuelt med en aften i Naama Bay.

# For mere info se Farshacafe.com, eller spørg en af Atlantis Rejsers guider på din tur.