Reservér Rødehavet nu...
0 kr. indtil UM gi'r grønt lys

Flyv direkte fra København og Aarhus

Din rejse – alle priser er inkl. fly og hotel

Du har valgt en rejse med fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge at ændre og opgradere din flytur, inden du skal bestemme dig for, hvilket et af vores hyggelige hoteller du vil bo på.

Du har valgt en rejse med både fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge hvilket et af vores hyggelige hoteller, du vil bo på.

Booking af hotel

Nedenfor finder du en række hoteller, som matcher din søgning. Du kan benytte filtrene til venstre for at ændre visningen af hoteller, før du vælger

1. Dit flyvalg

2. Vælg hotel

Vælg hotel

Reserver din ferie til Rødehavet senest 31/7

    • Betal først depositum når UM giver grønt lys
    • Direkte lørdagsfly fra København
    • Direkte søndagsfly fra Aarhus Airport
Betal først depositum, når Udenrigsministeriet giver grønt lys

Find dit yndlingshotel ved Rødehavet i ro og mag og lav allerede nu en reservation hos os. Det koster kun den tid, det tager at indtaste dine oplysninger på vores hjemmeside.

Du skal nemlig ikke betale noget, før Udenrigsministeriet igen giver grønt lys for turistrejser til Egypten. Umiddelbart derefter beder vi dig indbetale depositum på rejsen efter vores almindelige rejsebetingelser.

Husk, du kan stadig ændre afrejse til en ny dato frem til 30 dage før oprindelig afrejse.

Ferie på din egen måde

Rødehavet er dejlige hoteller og resorts og ferieeventyr for alle: Afslapning, sol, strand og vand. Hvem kunne ikke godt bruge en uge på langs til at genoplade batterierne? Tag med til Rødehavet: Solrigt og tørt. Lækre badestrande og gode hoteller. Tropisk vand og koralrev med et fantastisk undervandsliv.

Vi flyver hver uge fra både København og Aarhus Airport. Læs mere om Aarhus Airport her – du får fx gratis parkering som chartergæst med Atlantis Rejser.

Husk! Depositumfri reservation senest 31. juli 2021 gælder kun på vores charterfly til Egypten. Men du kan stadig ændre afrejse til en ny dato frem til 30 dage før oprindelig afrejse (læs mere her).

Ferie i Sharm el Sheikh

Her har du et overblik over vores hoteller i Sharm el Sheikh med afgang fra København.

Ferie i Hurghada & El Gouna

Her har du et overblik over vores hoteller i Hurghada & El Gouna med afgang fra København.

Egypten er meget mere end sol og strand

Egypten byder på nye og spændende oplevelser for alle i alle aldre. Egypten byder på turkisblåt klart vand, sol året rundt, samt et fantastisk undervandsliv med smukke fisk og koralrev. Når solen går ned bag de mørkerøde bjerge kan den romantiske stjernehimmel nydes ved bålets skær i ørkenen.

Egypten er også stedet, hvor du kan stå ansigt til ansigt med tidligere tiders imponerende monumenter og skatte fra en svunden tid. Listen over oplevelser er lang – så ét besøg er sjældent nok.

Dykning i Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh har så mange gode dykkemuligheder, at vi er mange, der kommer igen år efter år. En del dykkersteder i Rødehavet er på mange dykkeres verdens-top 10.

Læs mere

Kitesurfing i Soma Bay

Soma Bay syd for Hurghada er synonym med kitesurfing i Rødehavet – lige meget om du er pro eller nybegynder. Sjov, sol og vind er garanteret!

Læs mere

Dykning i Hurghada

Egyptens østkyst har altid været et populært dykkerrejsemål, og nogle af Rødehavets mest navnkundige rev og vrag nås nemt med dagsbåd fra Hurghada.

Læs mere

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Omkring en tredjedel af dine smagsløg er uvirksomme under en flyvning.

Vent venligst

Din anmodning behandles...