facebook

Golfferie med Atlantis

Spil golf i sol og varme året rundt

Tidligere
Næste

Flotte baner badet i solskin året rundt

Rødehavet byder på en række smukt anlagte golfbaner

Klimaet ved Rødehavet er behageligt året rundt. Som et plus er der også skønne hoteller af høj standard, azurblåt og krystalklart vand, lækre swimmingpools, så du også kan nyde livet udenfor golfbanen. 

Især Hurghada-siden har flere flotte baner at tilbyde gæsterne. Atlantis flyver direkte til Hurghada hver weekend året rundt.

Lettere kan det ikke være at komme på golfferie.

Golfbaner i Hurghada-området

Her finder du gode golfbaner i Hurghada

Vi tilbyder hoteller af høj standard tæt på alle tre golfbaner i Hurghada-området.

  • Bemærk venligst, at al golf skal bestilles og betales direkte på destinationen. Atlantis Rejser er gerne behjælpelig med at henvise til golf-klubberne men kan ikke booke og betale på forhånd for green fees og golf cars mm.

Medinat Makadi Golf

Toptunet golfbane i bedste ørkendesign

18-hullers golfbane med udsigt over Rødehavet. Banen her er et mix mellem flotte, velholdte grønne områder og ørkensand. Næsten ingen roughs på banen og et par vandhazarder. John Sanford står bag banedesignet, og du finder også en 9-hullers bane til det korte spil.

I Makadi Bay har vi en række tophoteller i umiddelbar nærhed af golfbanen, som bl.a. Stella Beach Resort & Spa eller Cleopatra Luxury Resort, der har en separat afdeling kun for voksne.

Tidligere
Næste

El Gouna

Jetsetternes foretrukne ferieområde ved Rødehavet

I det moderne ferieområde El Gouna direkte ved Rødehavet finder du også en skøn golfbane badet i solskin året rundt. El Gouna er samtidig et helt specielt område designet og opført med henblik på at skabe et afslappet og lækkert ferieområde med æstetik og kvalitet i fokus. Arkitekturen i området er farverig og moderne, bæredygtighed er i fokus og det hyggelige område ved marinaen med de mange, flotte yachts får mange gæster til at foretrække El Gouna igen og igen, når de ferierer ved Rødehavet.

El Gouna byder på hele to 18-hullers golfbaner, så der er nok at spille på i løbet af ferien. Ancient Sands & Steigenberger er navnet på de to mesterskabsbaner i El Gouna. Bemærk dog, at der pt. kun er 9 huller åbne på Ancient Sands i øjeblikket.

The Cascades Golf & Country Club

Banen er flere gange bedømt som verdens bedste udenfor USA of Europa

I Soma Bay med udsigt over Rødehavet ligger endnu en god 18-hullers golfbane, The Cascades Golf & Country Club, designet af Gary Player. Banen er et mix mellem ørkenhuller og lækre huller smukt placeret med udsigt over det azurblå vand. Flot layout og smukke fairways og masser af udfordringer. Banen er flere gange blevet kåret som verdens bedste udenfor Europa og USA, så der venter helt klart en spændende oplevelse for den krævende golfspiller.

Vi tilbyder lækre resorts tæt på banen.

Golf i Dubai & Emiraterne

Du finder også en række skønne golfbaner i Emiraterne med sol året rundt

Golfbanerne i Emiraterne byder på helt unikke oplevelser, som ørkengazeller og udsigt til delfiner i Abu Dhabi til Dubais skyline i baggrunden på banerne i Dubai.

Tidligere
Næste

Golf i Dubai

Golfbanerne i Dubai byder på helt unikke oplevelser med udsigt  til Dubais skyline i baggrunden

Emirates Golf Club i Dubai har været vært for den blåstemplede European Tour Omega Dubai Desert Classic samt Omega Dubai Moonlight Classic. Klubben har to 18-hullers golfbaner og en ni-hullers par 3, så der er mange muligheder både for begyndere og erfarne spillere. Den ene 18-hullers bane, Faldo Course, er den eneste golfbane i fuld størrelse i regionen, som er fuldt oplyst om aftenen, så de dedikerede golfspillere også kan spille efter mørkets frembrud om sommeren, hvor temperaturen er mere behagelig i Dubai.

Dubai Hills er en af de nyeste baner i Dubai og ligger med indbydende bølgende greens med dale, wadier og søer. Banen er designet til alle niveauer og har 18 huller. Der er udsigt til Downtown Dubai skyline i baggrunden. Klubben har også en fuldt oplyst driving range, så man også kan spille i de varme sommeraftener uden at få solstik. 

Golf i Ras al Khaimah

Også i naboemiratet til Dubai finder du golfbaner

I Ras al Khaimah finder du hele 2 golfbaner med 18 huller. 

Al Hamra Golf Club byder på en mesterskabsbane designet af Peter Harradine. Par 72-banen giver hele 5 mulige tee’s for hvert hul, så her er der udfordringer for alle golfere uanset niveau. Og så ligger banen med en unik udsigt over Den Arabiske Golf og Hajjar-bjergene.

Tower Links Golf Club er kendt som den mest naturligt anlagte bane i Emiraterne. Her er 11 af hullerne fordelt i en naturlig mangrove, som også byder på muligheden for at iagtage mange forskellige lokale fuglearter, der lever i mangroven. Her er der også udfordringer for alle uanset niveau.

Golf i Abu Dhabi

Flere flotte mesterskabsbaner

Abu Dhabi byder også på flere smukt anlagte mesterskabsbaner designet af bl.a. Peter Harradine, Gary Player og Kyle Phillips.

Flere af dem ligger med udsigt over vandet. Vi kan nævne Saadiyat Beach Golf Club, Yas Links Abu Dhabi og Abu Dhabi Golf Club som nogle, der er værd at besøge og prøve, hvis du elsker golf i smukke omgivelser og med udfordrende banedesign.

Abu Dhabi tilbyder derudover også en række hoteller af høj klasse og gode restauranter i Down Town. Flere af hotellerne ligger tæt på golfbanerne.