facebook

Apollo Beach Hotel

Gæsternes vurdering4

Kalithea og Faliraki - Rhodos - Grækenland

 • 1.  kl. resort direkte ud til den berømte sandstrand i Faliraki
 • Dejligt familiehotel med masser af faciliteter
 • Stort poolområde i grønne omgivelser

All Inclusive

Ja

Om hotellet

Apollo Beach i Faliraki ligger direkte ud til den finkornede, 4 km lange sandstrand i Faliraki. Resortet byder på stort poolområde i grønne omgivelser med masser af faciliteter til hele familien. Hotellet ligger i rolige omgivelser, men alligevel i bekvem gåafstand til Falirakis livlige centrum.

Pool og strand

Hotellet ligger direkte ud til en af de bedste sandstrande på Rhodos. Her kan du både solbade, slappe af og tage en dukkert i Middelhavet. Ved stranden findes der solsenge og parasoller.

Mellem hotellet og stranden ligger en stor græsplæne med et væld af solsenge og parasoller til de gæster, som gerne vil solbade uden at få sand over det hele.

På selve hotelområdet ligger en pool med olympiske mål. Den er opvarmet i de koldere måneder. I forbindelse med poolområdet finder i også en separat børnepool med skygge. Ved poolområdet er der både solsenge og parasoller til gæsterne.

Der er også en opvarmet indendørs pool.

Aktiviteter

Der er et væld af aktiviteter på dette resort. Først og fremmest er der ved stranden mulighed for mod gebyr, at deltage i forskellige former for vandsport, som bananbåd mm. Det er også muligt at leje cykler på hotellet. Man kan også spille tennis eller fodbold, bordtennis og dyrke yoga. Hotellet råder også over et fitnesscenter med moderne træningsmaskiner. Som gæst på Apollo Beach kan du også benytte faciliteterne søsterhotellets spa, Apollo Blue Resort.

Om aftenen er der underholdning ved hotellets amfiteater. Der er også wifi på hotellets område.

Restauranter

På hotellet ligger der en stor buffetrestaurant, der serverer dagens tre hovedmåltider. Derudover ligger der også et snack-corner på hotellet, hvor du kan få serveret lette retter og snacks. Ved poolen ligger der en taverne, der også serverer lette måltider – oplagt til frokosten.

Pension

Opholdet er med halvpension. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive.

Værelserne

Værelserne er lyse og moderne indretter og har delvis havudsigt og plads til 3 personer. Der er air condition (uden tillæg) fra midtjuni til midtseptember. Der er desuden tv, telefon, safe box, minibar og hårtørrer. Alle værelser har balkon.
Badeværelserne har enten brusekabine eller badekar samt toilet.

Gæster, der bor på Apollo Beach, har mulighed for at benytte udvalgte faciliteter på nabohotellet Apollo Blue.

Beliggenhed

Hotellet ligger ca 20 min. kørsel fra lufthavnen og 15 min. kørsel fra Old Town i Rhodos By. I nærheden finder du også Kalthithea Springs og Anthony Quinn Beach.

Hvorfor vælge Apollo Beach Hotel

Kategori

 • Officiel kategori : 4
 • Atlantis Kategori : 4
 • Kundernes Vurdering : 4

Hotellets faciliteter

 • Restauranter
 • Wifi
 • Air condition : Indgår
 • Udendørs pool
 • Børnepool

Strand/pool information

 • Sandstrand : Finkornet sandstrand

Måltider

 • Halvpension
 • All Inclusive

Afstand

 • Afstand lufthavn : 15 km
 • Afstand strand : 150 m

Indkvartering info

 • Familiehotel
 • Aktiv ferie

Apollo Beach i Faliraki ligger direkte ud til den finkornede, 4 km lange sandstrand i Faliraki. Hotellet ligger i rolige omgivelser men alligevel i bekvem gåafstand til Falirakis livlige centrum.

Gæster, der bor på Apollo Beach, har mulighed for at benytte udvalgte faciliteter på nabohotellet Apollo Blu. Der er wifi mod tillæg på hele hotellets område (ca. 15 € for 7 dage for 2 enheder). Poolhåndklædeservice til rådighed.

Værelserne har delvis havudsigt og plads til 3 personer. Der er air condition (uden tillæg) fra midtjuni til midtseptember. Der er desuden tv, telefon, safe box (mod tillæg), minibar og hårtørrer. Alle værelser har balkon.
Badeværelserne har enten brusekabine eller badekar samt toilet.

APOLLO BEACH
ALL INCLUSIVE PACKAGE

MEALS (Buffet)
BREAKFAST 07:00-09:00 & 09:00-11:00
DINNER 18:30-19:30 & 19:30-21:00
LUNCH 12:30-14:00 & 14:00-15:30

SNACKS
• HOT & COLD SNACKS PIZZZERIA 11:30-17:30
• COFFEE, TEA & CAKES SNACK BAR 12:00-21:00
• ICE CREAM SNACK BAR 12:00-21:00

BARS
GARDEN BAR 09:00-24:00
RESTAURANT BAR 09:00-24:00

• A SELECTION OF LOCAL, ALCOHOLIC AND NON ALCOHOLIC BEVERAGES. LOCAL DRAUGHT BEER, LOCAL HOUSE WINE, LOCAL LIQUERS, LOCAL BRANDY.
• HOT BEVERAGES: FILTER COFFEE, CAPPUCCINO, ESPRESSO, INSTANT COFFEE, TEA.

** Champagne, Special whisky and spirits, sparkling wines, sparkling water and fresh Juice are Not Included
** All Inclusive Package starts from 10:00 upon the arrival day till 12:00 check out time, with the exception of guest entitled to lunch on the day of departure.
**Beverages ordered after the 24:00 are chargeable.
** Items included in the All Inclusive Apollo Package are marked with RED colour on our beverage lists.
** Alcoholic beverage will NOT be served to anyone younger than 18 year’s old
** Room service in NOT included in the All Inclusive package
** Please note that all drinks are for your private consumption only! They must order the drinks individually one by one and cannot be shared with third party. If any drink is offered to a non – all-inclusive guest, it will be charged to your personal account.

Generelle regler All Inclusive
Bemærk venligst, at et All Inclusive-program er vejledende, og hotellet kan ændre indhold og betjeningssteder uden varsel. Det endelige program får du ved ankomst til hotellet. All Inclusive ophører ved check-ud, dog senest kl. 12 på afrejsedagen. Herefter betaler du almindeligt for mad og drikke. Du må ikke tage mad og drikke med op på værelset. Hotellet tillader ikke badetøj til frokost og shorts til middag.

Med All Inclusive har du 3 måltider med i prisen samt drikkevarer af lokale mærker som specificeret på dit All Inclusive-program. Måltiderne indtages i hotellets buffet-restaurant, og du som oftest kunne finde et par forskellige slags kød og/eller fisk samt flere forskellige slags tilbehør fx pasta/kartofler og blandet salat og lokale retter. Drikkevarer er alle lokale mærker og serveres en ad gangen i små plastikglas. Der kan også være tale om selvbetjening.

 

1.  kl. resort direkte ud til den 4 km lange sandstrand i Faliraki med masser af faciliteter til hele familien.