facebook

Gennadi Grand Resort

Gæsternes vurdering5

Kiotari og Genadi - Rhodos - Grækenland

 • Bo på et moderne, miljøvenligt resort
 • Mulighed for Ultra All Inclusive
 • Spa, wellness, fitness og masser af aktiviteter

All Inclusive

Ja

Om hotellet

Toplækkert nyere strandresort på det sydlige Rhodos. Gennadi Grand Resort er et moderne, miljøvenligt resort placeret i fredelige omgivelser direkte på stranden i Gennadi på den sydøstligste del af Rhodos. Oplagt til familien og andre rejsende der gerne vil have kvalitet på ferien. Hotellet er fra 2018 og drives efter et princip om, at luksus og komfort skal gå hånd i hånd med bæredygtighed, og blandt andet er der stor fokus på bæredygtige løsninger indenfor energi og vandforbrug.

Pool og strand

Hotellet ligger direkte ud til Gennadi Beach, der strækker sig hele 6 km langs den sydøstlige del af Rhodos, hvor der både er sandstrand og småstensstrande. Stranden er endvidere en såkaldt Blå Flag-strand der klassificerer den som en af de reneste strande. Her er der også mulighed for at leje solvogn og parasol.

Der er flere pools på resortet. De to store pools er rektangulære og fra oven danner de et 11-tal. Den ene af disse er en infinity-pool med udsigt over Middelhavet. I den anden ligger en række soldæk, hvorpå du finder solsenge med bløde komfortable madrasser, så du kan ligge behageligt midt i poolen. Skønt i de varmeste måneder.

Der er også en indendørs pool samt en børnepool. Ved alle poolområder er der solsenge og parasoller til gæsterne.

Aktiviteter

Udover afslapning under bedst tænkelige forhold, så byder Gennadi Grand også på mulighed for aktiv ferie blandt andet med yoga, aerobic, tennis og beachvolley. Der er også spa og wellness samt et veludstyret fitnesscenter med mulighed for at hyre en personlig træner. Du kan også leje mountainbikes og udforske den uberørte natur, som denne del af Rhodos i særdeleshed er kendt for. Bemærk, at nogle aktiviteter kan være mod et gebyr for leje af udstyr mm. Der er gratis wifi på hele hotellets område.

For de yngste er der en legeplads og Kid’s Club. Bemærk, at der ikke tales dansk i Kid’s Club.

Restauranter

Der er hele 6 restauranter på resortet. Ten2One er en afslappet a’la carte restaurant med servering hele dagen. Menukortet er internationalt. Alati Beach Deli ligger på stranden og serverer lette måltider og drikkevarer.  Edesma er en græsk a’la carte restaurant. Steakhouse Grill Restaurant har bøffer på menukortet. Ouzo Taverna er en a’la carte restaurant. Ble Pool Restaurant ligger ved poolen og serverer frokost. Derudover er der O Bar ved poolen, der serverer snacks, cocktails og drikke varer samt Grand Bar i Lobbyen. Her er der også livemusik i løbet af ugen.

I restauranterne finder du et stort udvalg af vegetarretter og veganske retter på menukortet. Det håber hotellet vil inspirere gæsterne til at vælge flere klimavenlige retter. Restaurantchefen handler så meget som muligt ind på øen og anvender helst grøntsager, frugter og andre råvarer, som er fremstillet lokalt. Alt sammen for at købe mindst muligt, der er transporteret til øen med fly eller båd. Det lokale mineralvand i restauranterne serveres i glasflasker, der kan genopfyldes, og du vil ikke se engangsbestik i plastik.

Pension

Opholdet er med morgenmad. Du kan tilkøbe både halvpension eller All Inclusive.

Værelserne

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, heraf nogle med egen pool. Alle værelser har air condition (uden tillæg), tv, safe box, lille køleskab og minibar (mod tillæg).
Badeværelserene er med brusekabine, toilet og hårtørrer – og selvfølgelig badekåbe og slippers.

Beliggenhed

Gennadi Grand Resort ligger i et skønt  og fredeligt område på den sydøstlige del af Rhodos, 85 km fra lufthavnen. Det tager en halv times kørsel at komme til den smukke by Lindos, hvor du også finder Lindos Akropolis.

Bæredygtighed

Moderne teknologi begrænser CO2-aftryk. Alle lyskilder på hotellet er LED-pærer. Sammen med energieffektiv aircondition betyder det, at hotellet er mærket Class A+ i energiforbrug. Det er den bedst mulige. Der indsamles regnvand til brug i driften, og overskydende vand fra pool-området genanvendes, hvor det muligt. Og selvfølgelig er alle vandhaner, brusere og toiletter af den vandbesparende type. Hotellets medarbejdere er stolte ambassadører for den grønne linje med vægt på bæredygtighed. De viser gerne rundt og fortæller om Gennadi Grand Resorts mange initiativer, der begrænser CO2-aftrykket.

 

Hvorfor vælge Gennadi Grand Resort

Kategori

 • Officiel kategori : 5
 • Atlantis Kategori : 5
 • Kundernes Vurdering : 5

Hotellets faciliteter

 • Restauranter
 • Wifi : Indgår
 • Air condition : Indgår
 • Saltvandspool
 • Miniklub
 • Legeplads

Strand/pool information

 • Sandstrand : blå flag strand
 • Liggestole : mod betaling
 • Parasoller : mod betaling
 • Badehåndklæde : mod gebyr

Måltider

 • Morgenmad
 • Halvpension
 • All Inclusive

Afstand

 • Afstand lufthavn : 67 km
 • Afstand strand : 50 m

Indkvartering info

 • All Inclusive
 • Familiehotel
 • Luksus

Værelsesfaciliteter

 • Badeværelse : med brus
 • Hårtørrer
 • TV
 • Minibar : mod betaling
 • Individuel air condition
 • Safe box
 • The/kaffe

Sport/underholdning

 • Udendørs pool : flere
 • Indendørs pool : 1
 • Børnepool
 • Liggestole
 • Parasoller
 • Fitness
 • Tennis
 • Aerobic

Gennadi Grand Resort er et moderne, miljøvenligt resort placeret i fredelige omgivelser direkte på stranden i Gennadi på den sydøstligste del af Rhodos. Du kan fx leje mountainbikes og udforske den uberørte natur, som denne del af Rhodos i særdeleshed er kendt for.

Udover afslapning under bedst tænkelige forhold, så byder Gennadi Grand også på mulighed for aktiv ferie blandt andet med yoga, aerobic, tennis og beachvolley. Der er også spa og wellness samt et veludstyret fitnesscenter med mulighed for at hyre en personlig træner. Du kan også leje mountainbikes og udforske den uberørte natur, som denne del af Rhodos i særdeleshed er kendt for.

Der er gratis wifi på hele hotellets område. Der er mulighed for at dyrke masser af sport og vandsport (mod tillæg). Der er poolhåndklædeservice til rådighed.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, heraf nogle med egen pool. Alle værelser har air condition (uden tillæg), tv, safe box, lille køleskab og minibar (mod tillæg).
Badeværelserene er med brusekabine, toilet og hårtørrer – og selvfølgelig badekåbe og slippers.

GENNADI GRAND RESORT
ULTRA ALL INCLUSIVE

 

Breakfast

Φiloxenia Main Restaurant (07:00 – 10:30) Full American Breakfast Buffet

Ten2One All day Restaurant (10:30 – 11.00) Late Riser Set Menu (Late breakfast provided alternatively in exchange with breakfast in the main restaurant)

Level 2 Exclusive Restaurant (08:00 – 11:00) American Breakfast Set Menu (exclusively for certain Guest Room Types and alternatively according to operational program, subject to weather conditions). Reservation required one day in advance

Early Breakfast available
(Please reserve at the Reception Desk till 19:00 hrs. one day in advance)

 

Lunch

Φiloxenia Main Restaurant (12:30– 14.30) Greek and Mediterranean Lunch buffet
Blε Casual Pool Restaurant (11:30 – 17:30) A la carte Lunch by the Main Pool Area

(Provided alternatively in exchange with lunch in the main restaurant, subject to weather conditions). Reservation required one day in advanced

Ten2One All day Restaurant (11:00 – 16:00)
A la carte Lunch by the First Pool Area

(Provided alternatively in exchange with lunch in the main restaurant, subject to weather conditions). 

Aλati Beach Deli Restaurant (11:00 – 18.00)
Subject to weather conditions.

 

 

Dinner

Φiloxenia Main Restaurant (19:00– 21:15) Greek and Mediterranean Dinner buffet

Dress code: Smart Casual
Guests are required to refrain from wearing shorts, track pants, torn jeans, sport clothes, swimming wear, flip flops, items that expose midriffs for women or shoulders for men or any items that may cause offence.

The hotel reserves the right to refuse admission in restaurant to anyone if deemed to be inappropriate.

Dinner in each of the following a la carte restaurants is valid once per week.

Εδesma Fine Dining (19:30 – 23:00)
στK Steak House – Grill Restaurant (19:00 – 22:30)
Ten2One All day Restaurant (19:00 – 23:30)
Ouζο Greek Traditional Tavern (19:00 – 22:30)

Note: 100% of the menu is included, drinks included. Reservation is required one day in advance

Alternatively according to operational program and subject to weather conditions

 

Beverage Package

Ultra All Inclusive Package include the following beverages that accompany the entitled meals in restaurants:

White wine, Rose Wine, Red Wine (10 different choices of Bottled Wine) Beers, Soft Drinks, Juices, Mineral Water & Sparkling Water

 

Open air Restaurants

Guests can experience several unique F&B Outlets during their stay; some of them are open air and subject to weather conditions. Guests will be informed accordingly to the operational program.

 

O t h e r   S e r v i c e s
Mini Club

Mini Club, Children 04-14 years old available daily from June 25th to August 31st, except Sundays*

*Reservation required

 

 

Internet

Free Wi-Fi internet access throughout the Hotel public areas

Private Secure Wi-Fi in the Room*

*(Fiber to The Room Technology)

 

Sports

One Indoor Gym available during opening hours. One Outdoor Gym available during opening hours. Indoor heated pool available during opening hours.

Two Tennis Courts available free of charge during the day.

*Reservations required.

One Beach Volley Court available free of charge during the day.

One Boccia Court on the beach available free of charge during the day.

 

Beverages in Restaurants & Bars

Included to accompany meals in restaurants:

White Wine, Rose Wine, Red Wine, (10 different choices of bottled wine), Beers, soft drinks, juices, Mineral Water and Sparkling Water.

 

Bars

Include free drinks in all bars which are international Brands. Access to full menu except Special aged malt Whiskeys, Cognacs and Champagnes

Wet Bar Pool Bar by the Main pool (10:30 – 18:00)
O Bar Pool bar by the First pool (11:30 – 17:30)
Aλati Beach Bar by the Beach (11:00 – 18:00)
The Grand Bar Lounge Bar (17:30 – 01:00*)

 

Room service

W i t h E x t r a C h a r g e

Mini bar available upon request. If you want us to fill up the mini-bar please contact the Front Desk, ext. 9

Room service: available 24 Hours

 

Spa & Wellness

All spa treatments and products upon availability and reservation, charges apply. Guests booked on Ultra All Inclusive have free Entrance at the Grand Spa, for the “Heat Experience” which includes the use of the Sauna and Steam Bath.

 

Sport & Fitness

W i t h E x t r a C h a r g e

Water Sports at the beach (external company)
Private Fitness Sessions
Tennis lessons
Diving lessons

 

Ultra All Inclusive Package Benefits

All the above benefits are ONLY for personal use and are not transferable to other guests or for future use. The Ultra All Inclusive package begins on arrival date after 12.00 noon and valid until guest departure from hotel.

Daily ends at 00.00 midnights. Any consumptions to outlets operating after midnight are with extra charge.

 

Generelle regler All Inclusive
Bemærk venligst, at et All Inclusive-program er vejledende, og hotellet kan ændre indhold og betjeningssteder uden varsel. Det endelige program får du ved ankomst til hotellet. All Inclusive ophører ved check-ud, dog senest kl. 12 på afrejsedagen. Herefter betaler du almindeligt for mad og drikke. Du må ikke tage mad og drikke med op på værelset. Hotellet tillader ikke badetøj til frokost og shorts til middag.

Med All Inclusive har du 3 måltider med i prisen samt drikkevarer af lokale mærker som specificeret på dit All Inclusive-program. Måltiderne indtages i hotellets buffet-restaurant, og du som oftest kunne finde et par forskellige slags kød og/eller fisk samt flere forskellige slags tilbehør fx pasta/kartofler og blandet salat og lokale retter. Drikkevarer er alle lokale mærker og serveres en ad gangen i små plastikglas. Der kan også være tale om selvbetjening.

Et moderne, miljøvenligt resort i fredelige omgivelser direkte på stranden i Gennadi på den sydøstligste del af Rhodos.