facebook

Ilyssion Beach Resort

Gæsternes vurdering4

Pefkos og Lardos - Rhodos - Grækenland

 • Hyggeligt, familiedrevet hotel lige ud til havet
 • Opholdet er med All Inclusive
 • Tre swimmingpools, tennisbaner og beach volley

All Inclusive

Ja

Om hotellet

Med en flot beliggenhed direkte ud til havet ved den hyggelige ferieby Pefkos finder du Ilyssion Beach Resort. Her bor du på et hyggeligt, familiedrevet hotel, præget af typisk, græsk gæstfrihed og med dejlig udsigt over Det Ægæiske Hav. Den rolige ferieby Pefkos med sit udvalg restauranter og tavernaer ligger blot omkring 10 minutters gang fra hotellet.

Pool og strand

Hotellet ligger lige ned til det krystalklare vand. Ilyssion Beach Resort har egen strand med strandstole og parasoller, en større sandstrand findes ca. 200 meter fra hotellet. Derudover er der 4 pools på hotellet, hvoraf en er med saltvand. En af disse er en børnepool. Ved poolområderne er der solsenge og parasoller. Der er håndklædeservice (depositum 10 €).

Restauranter

Måltiderne tilberedes med udgangspunkt i lokale råvarer og indtages på hotellets store terrasse med tilhørende udsigt over havet i restaurant Ledras. Ved poolen ligger Paralos, som serverer snacks og drikkevarer. Ved lobbyen finder man baren Venus.

Aktiviteter

Der findes desuden to tennisbaner, beachvolley og legeplads. desuden er der et spillerum med forskellige spil som airhockey, skak og backgammon. Bemærk at nogle aktiviteter kan være mod gebyr. Hotellet har egen p-plads, som gæster kan benytte, hvis du har leget bil. Wifi er kun mod betaling.

Pension

Opholdet er med All Inclusive.

Værelserne

Værelserne er lyse  med balkon eller terrasse og de fleste med havudsigt. Dobbeltværelserne har plads til 2 personer, trippelværelser og juniorsuiter har plads til 3 personer. Wifi på værelset mod tillæg. Værelserne har desuden air condition, som er gratis at bruge i perioden 15/6-15/9 men mod tillæg på ca. 40 € pr. uge ud over det.
Bemærk, der skal altid lægges et depositum for fjernbetjeningen på 20 €. Derudover er der safe box (mod tillæg på 20 € pr. uge samt et depositum på 15 €), tv, telefon, minibar og hårtørrer.

 

Hvorfor vælge Ilyssion Beach Resort

Kategori

 • Officiel kategori : 4
 • Atlantis Kategori : 3
 • Kundernes Vurdering : 4

Hotellets faciliteter

 • Restauranter
 • Wifi
 • Air condition
 • Udendørs pool
 • Børnepool
 • Safe box

Strand/pool information

 • Stenstrand

Måltider

 • All Inclusive

Afstand

 • Afstand lufthavn : 55 km
 • Afstand strand : 20 m

Indkvartering info

 • All Inclusive
 • Familiehotel

Med en flot beliggenhed direkte ud til havet ved den hyggelige ferieby Pefkos finder du Ilyssion Beach Resort. Her bor du på et hyggeligt, familiedrevet hotel, præget af typisk, græsk gæstfrihed og med dejlig udsigt over Det ægæiske Hav. Den rolige ferieby Pefkos med sit udvalg restauranter og tavernaer ligger blot omkring 10 minutters gang fra hotellet.

Ilyssion Beach Resort har egen strand med strandstole og parasoller, en større sandstrand findes ca. 200 meter fra hotellet. Der er gratis wifi i receptionen samt på det meste af hotelområdet. Der er håndklædeservice (depositum 10 €).

Hotellet har tre swimmingpools, hvoraf den ene er med friskt havvand. Der findes desuden to tennisbaner, beachvolley og legeplads.

Værelserne er lyse og velindrettede, alle med balkon eller terrasse og de fleste med havudsigt. Dobbeltværelserne har plads til 2 personer, trippelværelser og juniorsuiter har plads til 3 personer. Wifi på værelset mod tillæg. Værelserne har desuden air condition, som er gratis at bruge i perioden 15/6-15/9 men mod tillæg på ca. 40 € pr. uge ud over det.
Bemærk, der skal altid lægges et depositum for fjernbetjeningen på 20 €. Derudover er der safe box (mod tillæg på 20 € pr. uge samt et depositum på 15 €), tv, telefon, minibar og hårtørrer.

ILYSSION BEACH
Description of All Inclusive

 • Breakfast: 7:30 – 10:00

Continental buffet

 • Light Lunch: 12:00 – 14:00 :

Light buffet: Salads, pizzas, pies, spaghetti, hamburgers, souvlaki, sandwiches, nuggets, fries etc.

 • Dinner: 18:30 – 21:00

Buffet – all drinks are local and free, apart from bottled.

 • Afternoon Coffee 15:00 – 17:00 (In Paralos Snack Bar) (Last drinks 16:45):

Coffees, tea accompanied by cake, cookies and slush puppies for children only

 • Main Bar: 17:00 – 23:00 (last drinks on22:45):

Draft beer, draft soft drinks , draft wine, spirits, 4 cocktails from all inclusive list (All beverages are produce locally).

 • Drinks at Paralos Pool Bar* : 11:00 – 17:00 (last drinks 16:45):

Only one drink (250ml) per person at a time (Drinks will be served in plastic cups for safety reasons). A glass of : long drink, draft beer, draft soft drink, draft wine, water. (All beverages are produce locally).

*Pool bar will operate according to weather conditions. If the operation is impossible due to rain, wind etc Lunch and Afternoon coffee will be served in main Bar.

Facilities Included

Tennis, Volleyball (when clients have equipment)

Air condition from 15/06 to 15/09

Mini Library

Parking

Sun beds are Free of charge by the pool area

Facilities NOT Included

Tennis court : 7,50€ per hour

Jacuzzi: 1,50€ per person for 15 minutes

Telephone

Mini market

Air hockey: 1,00€ per game

Billiard: 2,00€ per game

Internet access

Safety Boxes : 20,00€ for a week – 30,00€ for two weeks – 40,00€ for three weeks (A deposit of 15,00€ for the key is required)

Air condition from 10/05 to 14/06 and from 16/09 to end of the season: 40,00€ for a week and 70,00€ for tow weeks (A deposit of 20,00€ is required for the remote control)

Main bar before 17:00 and after23:00

The swimming pool located on the Beach carries a charge of 3 Euros per sun bed

Generelle regler All Inclusive
Bemærk venligst, at et All Inclusive-program er vejledende, og hotellet kan ændre indhold og betjeningssteder uden varsel. Det endelige program får du ved ankomst til hotellet. All Inclusive ophører ved check-ud, dog senest kl. 12 på afrejsedagen. Herefter betaler du almindeligt for mad og drikke. Du må ikke tage mad og drikke med op på værelset. Hotellet tillader ikke badetøj til frokost og shorts til middag.

Med All Inclusive har du 3 måltider med i prisen samt drikkevarer af lokale mærker som specificeret på dit All Inclusive-program. Måltiderne indtages i hotellets buffet-restaurant, og du som oftest kunne finde et par forskellige slags kød og/eller fisk samt flere forskellige slags tilbehør fx pasta/kartofler og blandet salat og lokale retter. Drikkevarer er alle lokale mærker og serveres en ad gangen i små plastikglas. Der kan også være tale om selvbetjening.

Familiedrevet og hyggeligt hotel direkte ud til havet i Pefkos – med hele tre swimming pools.