Din rejse – alle priser er inkl. fly og hotel

Du har valgt en rejse med fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge at ændre og opgradere din flytur, inden du skal bestemme dig for, hvilket et af vores hyggelige hoteller du vil bo på.

Du har valgt en rejse med både fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge hvilket et af vores hyggelige hoteller, du vil bo på.

Booking af hotel

Nedenfor finder du en række hoteller, som matcher din søgning. Du kan benytte filtrene til venstre for at ændre visningen af hoteller, før du vælger

1. Dit flyvalg

2. Vælg hotel

Vælg hotel

City Break – 3 dage i København

Lokal bedømmelse: 4

TripAdvisor bedømmelse: 4.00
Om hotellet
Fakta
Forslag til ophold

Priser og bestilling

Hotellet tilbyder

Oplev København i ro og mag

Inkl. adgang til Tivoli

Bo flot og centralt ved havnefronten

Dag 1

– Ankomst til København. Indkvartering på Admiral Hotel, tæt ved Nyhavn og centrum.

Dag 2

– Sjov dag i Tivoli. Morgenmad på hotellet efterfulgt af en hel dags oplevelser i hovedstaden København. Her er der altid masser af muligheder som blandt andet at besøge en af byens mange museer, shoppe på Strøget i de mange specialbutikker eller blot nyde livet på en af de mange cafeer i byen.

Tivoli

Entre til Tivoli er inkluderet i jeres pakke, og en tur i den historiske forlystelsespark er et must, når du besøger København. Om sommeren kan du nyde de mange smukke blomsterbede og opsatser i flere farver, er du i byen til Halloween emmer haven af skræk og gru blandt dekorationerne og til Jul oplever du den mest romantiske julestemning og masser af boder med mange spændende emner til den særlige julegave.

Camp Adventure

Har du tid mellem de mange oplevelser i selve København, kan vi anbefale en køretur syd for København til Rønnede, hvor du finder Camp Adventure Park, som udfordrer med et klatretårn på 45 meters højde midt i skoven. Du vandrer gennem skoven til selve tårnet. I alt tager turen på fods frem og tilbage cirka to timer og er en tur på ca. 3,2 km.

Strandvejen

Især om sommeren kan vi også anbefale en tur nord for København langs vandet på Strandvejen, hvor du finder den ene hyggelige isbod efter den anden. Her kan i gøre stop og nyde havudsigten.

Middag

Der er et hav af gode restauranter og spisemuligheder i København, hvor vi især kan anbefale den på jeres hotel, en i Tivoli eller i nærheden af hotellet i det hyggelige og festlige Nyhavn.

Overnatning på Hotel Admiral.

Dag 3

– Morgenmadsbuffet på hotellet. Herefter afgang.

 

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Det travleste tidspunkt i luftrummet er fredage fra 14-16 i juli og august, hvor der er over 16.000 fly i luften samtidigt.

Vent venligst

Din anmodning behandles...