Din rejse – alle priser er inkl. fly og hotel

Du har valgt en rejse med fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge at ændre og opgradere din flytur, inden du skal bestemme dig for, hvilket et af vores hyggelige hoteller du vil bo på.

Du har valgt en rejse med både fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge hvilket et af vores hyggelige hoteller, du vil bo på.

Booking af hotel

Nedenfor finder du en række hoteller, som matcher din søgning. Du kan benytte filtrene til venstre for at ændre visningen af hoteller, før du vælger

1. Dit flyvalg

2. Vælg hotel

Vælg hotel

Eventyr på Island (8 dages kør-selv)

TripAdvisor bedømmelse: none
Om denne rejse
Fakta
Dag-til-dag program
Inkluderet

Priser og bestilling

Hotellet tilbyder

Kør-selv til Mývatn og Akureyri i nord og Reynisfjaras sorte sandstrand i syd

Besøg de bedst kendte seværdigheder som Thingvellir, Vatnajökull og Jökulsárlón

Inkl. 4-hjulstrækker og overnatning på lokale 3-4* hoteller med morgenmad

Læs mere om den vejledende rute her.

Dette er en vejledende dag-til-dag beskrivelse af turen. Det endelige program kommer an på tilgængelighed hos overnatningssteder og aktivitetsudbydere.

Dag 1 Reykjavik

Vel ankommet til Reykjavik skal I hente jeres udlejningsbil i lufthavnen. Overnatning på Fosshotel Raudara Hotel eller lignende.

 

Dag 2 Reykjavik – Akureyri (390 km)

Start dagen med en spadseretur i Reykjavik for at se nærmere på nogle af byens smukke vartegn. Gå en tur til den ikoniske og moderne kirke Hallgrímskirkja, der tilbyder en imponerende udsigt over byen. Derefter kan I gå en tur langs havnen til Solfarið-monumentet, der ligger tæt på Harpa. Harpa, det berømte og kontroversielle kongrescenter og musikhus, har modtaget flere arkitekturpriser. Om eftermiddagen tager I bilen til Akureyri.

Overnatning på Icelandair Akureyri Hotel eller lignende.

 

Dag 3 Mývatn – Akureyri (160 km)

Efter morgenmaden kører I via det smukke Godafoss-vandfald til søen Mývatn, et naturreservat og et dampende, geotermisk område med en utrolig udsigt over søen, de varme kilder, huler, kratere og lavaformationer. I har mulighed for at besøge Mývatns naturbade (ikke inkluderet) – en naturlig, geotermisk pool, perfekt til en afslappende dukkert.

Overnatning på Icelandair Akureyri Hotel eller lignende.

 

Dag 4 Akureyri – Kirkubæjarklaustur (370 km)

I dag skal I ud på eventyr gennem Islands fjerntliggende højland. I kører ad den gamle Sprengisandsleið, der passerer mellem gletsjerne Hofsjökull og Vatnajökull og går op i 900 m højde gennem vulkanske materialer og iskolde floder. Stop for en dukkert ved Landmannalaugar, se Eldgjá-kløften og Fjaðrárgljúfur-kløften blandt andre fantastiske seværdigheder, før I ankommer til Kirkjubæjarklaustur – eller som de lokale kalder det, Klaustur.

Overnatning på Hotel Laki eller lignende.

 

Dag 5 Jökulsárlón – Vík (325 km)

Kør til Jökulsárlón, den fantastiske gletsjerlagune, hvor enorme isbjerge kælver fra Vatnajökull-gletsjeren og driver langsomt ud til havet. Der poleres de til glitrende is, som bølger skyller tilbage til kysten, hvilket har givet stranden det lokale navn, Diamantstranden. Vi kan kun anbefale en bådtur på lagunen. Dagens sidste punkt er et besøg i Skaftafell Nationalpark med dets naturskønne landskaber. Her kan I strække benene på en af ​​de mange vandrestier.

Overnatning ved Dyrhólaey.

 

Dag 6 Vík – Selfoss (260 km)

I dag venter mange seværdigheder. Start med Reynisfjaras sorte sandstrand og Dyrhólaey-klippen. Fortsæt via vandfaldene Skógafoss og Seljalandsfoss inden I sætter kurs mod den berømte Golden Circle. Der er mulighed for at indtage frokosten i et geotermisk drivhus – den perfekte måde at få friske grøntsager på Island på (ikke inkluderet). Besøg Þingvellir Nationalpark – et af Islands vigtigste historiske og geologiske steder, den berømte Geysir og Gullfoss-vandfaldet – det største vandfald på Island.

Overnatning på Selfoss Hotel eller lignende.

 

Dag 7 Selfoss – Reykjavik (140 km)

Efter morgenmaden sætter I kursen tilbage mod Reykjavik på den sidste fulde dag på Island. Vi anbefaler, at I afsætter tid til at opleve et specielt og afslappende termisk bad ved en af ​​de mest berømte kilder i landet, Den blå Lagune (adgang ikke inkluderet). Det lyseblå, mælkeagtige vand har en varm, beroligende temperatur på 38-39 °C og er rig på mineraler, der har en god virkning på huden. Den blå Lagune er en geotermiske spa i vulkansk klippegrund og er en oplevelse som ingen anden.

Overnatning på Fosshotel Raudara eller lignende.

 

Dag 8 Reykjavik

Efter morgenmaden gør I jer klar til afrejsere og turnerer lejebilen i lufthavnen.

Vi har sammensat en kør-selv pakkerejse til Island til dig, hvor du oplever den fantastiske islandske kultur og natur og får uforglemmelige minder fra landet af is og ild med hjem.

Inkluderet i denne pakke

7 overnatninger inklusive morgenmad:

  • Reykjavik: Fosshotel Raudara Hotel eller lignende
  • Akureyri: Icelandair Akureyri Hotel eller lignende
  • Kirkjubæjarklaustur: Hotel Laki eller lignende
  • Selfoss: Selfoss Hotel & Spa eller lignende

Overnatningerne er et mix af gode hoteller, hyggelige kroer og lignende. Alle steder har privat bad og toilet og har i gennemsnit fået minimum 4 stjerner i anmeldelser på Google, så kvaliteten er god (svarende nogenlunde til lokal 3-stjernet). Der er altid gratis parkering.

Køretøj:

  • Toyota Landcruiser eller tilsvarende firhjulstrækker i 8 dage. Bilen hentes i Klaksvik Lufthavn ved ankomsten og afleveres samme sted ved afrejse.

Ikke inkluderet i pakken (pr. person)

  • Mývatns naturbade (dag 3): DKK 393
  • Frokost i det geotermiske drivhus på vej til Selfoss (dag 6): DKK 161
  • Den blå Lagune (dag 7): DKK 691 (Comfort Package)

Priserne er angivet i danske kroner (DKK) pr. person.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Verdens korteste flyvetur er mellem Westray og Papa Westray i Skotland. Turen tager 47 sekunder.

Vent venligst

Din anmodning behandles...