Din rejse – alle priser er inkl. fly og hotel

Du har valgt en rejse med fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge at ændre og opgradere din flytur, inden du skal bestemme dig for, hvilket et af vores hyggelige hoteller du vil bo på.

Du har valgt en rejse med både fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge hvilket et af vores hyggelige hoteller, du vil bo på.

Booking af hotel

Nedenfor finder du en række hoteller, som matcher din søgning. Du kan benytte filtrene til venstre for at ændre visningen af hoteller, før du vælger

1. Dit flyvalg

2. Vælg hotel

Vælg hotel

Kør-selv-ferie på Færøerne (4 dage)

TripAdvisor bedømmelse: none
Om hotellet
Fakta
Dag-til-dag program

Priser og bestilling

Hotellet tilbyder

Kulturelle perler og maleriske bygder

Kom i ét med naturen og færørske traditioner

Kør-selv i eget tempo

Dag 1

Ankomst Tórshavn.

Ankomst til Færøerne med fly fra enten København, Billund eller Aalborg. Ved ankomsten i lufthavnen på øen Vágar afhenter I lejebilen.

Før I forlader Vágar, anbefaler vi, at I tager et hurtigt kig på landsbyen Gásadalur. Her kan I gå en tur på den markerede natursti og nyde den imponerende udsigt over Tindhólmur og vandfaldet.

Kør igennem den underjordiske tunnel til hovedøen Streymoy og tag bjergvejen til Tórshavn, hvor I tjekker ind på hotellet.

Vi anbefaler, at I indtager middagen på hotellet eller på en af de mange restauranter i Tórshavn centrum eller havneområdet. Overvej fx Tarv, Aarstova, Barbara – eller prøv færøsk sushi på Etika Sushi.

Overnatning på hotellet i Tórshavn.

Dag 2

Tórshavn, middelalderbyen Reyni og fuglefjeldene på Vestmanna.

Morgenmadsbuffet på hotellet. Denne dag er afsat til at udforske hovedstaden Tórshavn, middelalderbyen Reyni og omegnen. Når du bevæger dig ind i den gamle bydel, bliver du hvirvlet ind i en labyrint af små gader og stræder med smalle passager og høje trappetrin og små huse. En ægte by fra middelalderen, som folk stadig lever i den dag i dag.

Om eftermiddagen kan I køre til Vestmanna for her at hoppe på en 2-timers bådtur, hvorfra I kan se de imponerende fuglefjelde på Vestmanna Bjørg. I sejler gennem grotterne og helt tæt på de stejle klipper.

Vi anbefaler frokost på en lokal restaurant ved havneområdet enten før eller efter bådturen. Inden I vender tilbage til Torshavn, kan I gøre stop ved den charmerende landsby Kvívík og her se de gamle vikinge-bosteder. Middagen kan I indtage på hotellet eller i byen.

Overnatning på hotellet i Tórshavn.

Dag 3

Tórshavn, og smukke Gjógv og historiske Kirkjubøur

Morgenmadbuffet på hotellet. Herefter går turen mod kysten gennem farvestrålende landsbyer og over broen mod øen Eysturoy eller Østerø. Fortsæt til bygden Eiði på den den panoramiske rute til Gjógv. Undervejs vil I opleve de store klippeformationer, Giganten og Heksen og det højeste bjerg, Slættaratindur på 882 m.

Nyd en tur rundt i Gjógv, der er kendt for sin hyggelige havn – et must, når du besøger Færøerne. Find Kronprinsesse Marys bænk, hvorfra du har en fremragende udsigt over øerne omkring dig. Indtag evt. frokosten på Gjaargadur Guesthouse i Gjógv.

Om eftermiddagen kan I besøge et privat hjem (skal forudbestilles sammen med rejsen) og tage en kop kaffe og en bid kage med en lokal familie. Før I kommer tilbage til Tórshavn så tag forbi bygden Kirkjubøur, som er center for Færøernes kulturhistorie. På den gamle gård har den samme familie boet i nu 17 generationer. Se også den ufærdige Magnus Katedral og den lille middelalderkirke Sankt Olav.

Overnatning på hotellet i Tórshavn.

Dag 4

Afgang fra Tórshavn

Morgenmad og check-ud fra hotellet. Kør til Vágar Lufthavn og aflever lejebilen. Stig ombord på jeres fly tilbage til Danmark (København, Billund eller Aalborg).

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Boeing 747-flyene har på verdensplan tilbagelagt mere end 78 billioner kilometer, svarende til 101.500 ture til månen tur/retur.

Vent venligst

Din anmodning behandles...