Din rejse – alle priser er inkl. fly og hotel

Du har valgt en rejse med fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge at ændre og opgradere din flytur, inden du skal bestemme dig for, hvilket et af vores hyggelige hoteller du vil bo på.

Du har valgt en rejse med både fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge hvilket et af vores hyggelige hoteller, du vil bo på.

Booking af hotel

Nedenfor finder du en række hoteller, som matcher din søgning. Du kan benytte filtrene til venstre for at ændre visningen af hoteller, før du vælger

1. Dit flyvalg

2. Vælg hotel

Vælg hotel

Kør-selv på Møn og Lolland-Falster (7 dage)

TripAdvisor bedømmelse: none
Om hotellet
Fakta
Dag-til-dag program

Priser og bestilling

Hotellet tilbyder

Nordens første Dark Sky Park og Community

Smagsprøver på lokal vin, cider og gin

Enestående sejltur ved Møns Klint i en smuk sejlkutter

Læs mere om den vejledende rute her.

Dette er en vejledende dag-til-dag beskrivelse af turen. Programmet kan ændres og tilpasses jeres ønsker. De fleste aktiviteter kan foregå på andre dage end foreslået nedenfor, og ligeledes kan overnatningerne byttes rundt, så I starter fra den anden ende af programmet. Det endelige program kommer an på tilgængelighed hos overnatningssteder og aktivitetsudbydere. I skal være velkommen til at skrive til os, hvis I har ønsker eller præferencer til programmets opbygning, og vi skal gøre, hvad vi kan for at imødekomme jeres ønsker.

Dag 1

Ankomst til jeres overnatningssted i Maribo eller omegn om eftermiddagen.

Domkirkebyen Maribo har sin helt egen atmosfære, hvor livlig handel og fredelig købstadsidyl går op i en højere enhed. Byen ligger midt i Naturpark Maribosøerne. I dag starter du din kulinariske smagsoplevelse med et besøg på et hyggeligt traktørsted, hvor du vil nyde et smagebræt af 3 forskellige lokalbryggede øl, samtidig med at du kan se bryggeriet og muligvis brygmesteren i aktion igennem de store glasvinduer.

Dag 2

Morgenmad på overnatningsstedet. Efter en dejlig morgen går turen til vands med en fredfyldt og rolig bådtur på søerne ved Maribo, hvor du kan se den danske natur og fugleliv fra et anderledes perspektiv. Maribosøerne tæller Søndersø, Hejrede Sø, Røgbølle Sø og Nørresø, og de er hjemsted for Danmarks største bestand af havørne og et usædvanligt stort antal fuglearter.

Senere på dagen kører du til Skandinaviens største vineri. Her får du en fortælling om de forskellige vine, de specielle processer og metoder samt du vil dufte og smage til vinene i tønderne. Efter denne nydelse for ganen er resten af dagen til fri afbenyttelse.

Dag 3

Morgenmad på overnatningsstedet. I dag venter en helt speciel ø-oplevelse. Start med at køre til Kragenæs hvor du tager færgen til Fejø. På Fejø venter en autentisk ø-oplevelse, hvor du vil få en fornemmelse for livet på en lille dansk ø. Kør til Kernegaarden, som er et familieejet økologisk, bæredygtigt og CO2 neutralt landsted med lokal gårdproduktion af most, cider, gastrik og Fejøcalva, hvor du får et kik ind i produktionen. Du vil få 3 smagsprøver, og dernæst får du også en picnic-kurv med tapas af lokale specialiteter, som kan nydes ved æble cider plantagen eller ved stranden 75 meter fra gården.

Resten af dagen er fri til at udforske den lille ø-perle, hvor du f.eks. kan kigge forbi Fejøs smukt beliggende strandkirke og udforske andre naturskønne steder. Du tager færgen tilbage til Kragenæs, når du ønsker.

Dag 4

Efter morgenmad og check-ud er det tid til et storslået besøg i Skovtårnet. Det nybyggede tårn i Gisselfeld Klosters skove er 45 meter højt og byder på 360 graders udsigt. Turen gennem bøgeskoven, op i Skovtårnet og tilbage er 3,2 km lang og varer ca. 2 timer. Skovtårnet er en unik naturoplevelse, der ikke findes andre steder i Skandinavien. Med de arkitektoniske greb og udviklingen af oplevelsen, er naturen iscenesat til at give nye perspektiver, forståelse og læring om naturen. Fra skovbunden til trækronerne kan træerne studeres og opleves helt tæt på og i øjenhøjde.

Efter en lærerig og smuk oplevelse, så kør til dit næste overnatningssted, som vil være på enten Møn eller Falster.

Dag 5

Morgenmad på overnatningsstedet. I dag skal du opleve en af de mest utrolige landskaber i Danmark: Møns Klint. Dette ses først i en flot sejlkutter. Du starter med at køre til Klintholm havn hvor du går ombord på den 2 timer lange sejlads. Skipperen, som er født og opvokset i Klintholm Havn, tager dig på en uforglemmelig tur. Han er ikke bange for at give en fortælling og indblik i livet på vandet. Du sejler forbi Møns Klint og ser Møn udfolde sig fra vandet. Efter denne unikke oplevelse har du mulighed for selv at køre til Møns klint og udforske på egen hånd.

Dag 6

Morgenmad på overnatningsstedet. Dagens inkluderede aktivitet er et besøg på et lokalt destilleri på Møn, hvor en passioneret brygger vil vise og fortælle dig, hvordan de har forvandlet deres stald til et destilleri. Deres gin og snaps fremstilles udelukkende af Møns lokale, botaniske ingredienser, som du også vil nyde en smagsprøve af.

Efter denne rundvisning vil du have resten af dagen fri, hvor du f.eks. kan stille bilen og besøge den billøse ø: Nyord. Det er en helt speciel oplevelse, det vil du høre fra alle, der har besøgt øen. Efter turen over broen fra Møn møder du en trylleskov, fuglereservater, salg af whisky i løs vægt og et bekymringsløst ø-liv.

Har I lyst og mulighed for stjernekiggeri, er Dark Sky over Møn og Nyord er en oplevelse for dine sanser. På en sensommer nat kan du se Mælkevejen som et bredt mælkehvidt bånd af lys, der strækker sig over hele himlen og forsvinder bag Østersøens horisont, fyldt af hvirvlende stjerneskyer og sorte støvskyer ude mellem stjernerne.

Dag 7

Morgenmad på overnatningsstedet. I dag går turen hjem. Det er dog kun op til dig, hvad der kan opleves på hjemturen. Tag en alternativ rute hjem og se Danmark fra en ny vinkel.

Da nogle aktiviteter foregår udendørs, kan vejret have en indflydelse på om det er muligt at gennemføre aktiviteten. Hvis aktiviteten bliver aflyst, så vil vi om-booke den til en anden dag eller refundere pengene for aktiviteten.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Lufthansa er verdens største indkøber af kaviar med et indkøb på over 10 tons per år.

Vent venligst

Din anmodning behandles...