Din rejse – alle priser er inkl. fly og hotel

Du har valgt en rejse med fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge at ændre og opgradere din flytur, inden du skal bestemme dig for, hvilket et af vores hyggelige hoteller du vil bo på.

Du har valgt en rejse med både fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge hvilket et af vores hyggelige hoteller, du vil bo på.

Booking af hotel

Nedenfor finder du en række hoteller, som matcher din søgning. Du kan benytte filtrene til venstre for at ændre visningen af hoteller, før du vælger

1. Dit flyvalg

2. Vælg hotel

Vælg hotel

Liveaboard Sinai Classic med King Snefro

Lokal bedømmelse: 5

TripAdvisor bedømmelse: 4.50
Om hotellet
Fakta
Ruten og Dive sites

Priser og bestilling

Hotellet tilbyder

Topfaciliteter inkl. nitrox på King Snefro

Oplev Thistlegorm, Ras Mohamed og Tiranstrædet

Prisen er inkl. helpension, fly, dyk og transfer

Pension

Helpension

Vejledende program

Dag 1

På ankomstdagen om aftenen er der ombordstigning i New Marina (El Wataneya). Der er velkomst, bådbriefing, indkvartering og papirarbejde for at få tilladelse fra havnemyndighederne til at sejle meget tidligt næste morgen.

Dag 2-7

Første safaristop er til det nærliggende Temple eller Ras Katy for et check dive. Den ugelange safari dækker området fra Tiranstrædet, Ras Mohamed National Park og Suezbugten, som sædvanligvis besøges først.

Ras Mohamed begynder ved den lille bugt Marsa Ghazlani efterfulgt af den større og dybere bugt Marsa Bareika. Parken fortsætter langs kysten til Ras Za’atar, Jackfish Alley, Eel Garden og Shark Observatory til Sinai’s sydligste spids med Anemone City, Shark Reef og Yolanda Reef og til allersidst The Quay.

Den geografiske placering gør sydspidsen af Sinai til et fantastisk undervandsområde. Her er store dybder og stærke havstrømme, der transporterer store mængder plankton og andet guf, der giver ekstraordinært gode vækstbetingelser for hårde og bløde koraller og tiltrækker store stimer af både revfisk og pelagiske arter. Her ses ofte barracuda, trevalle, tun og mange hajarter både ude i det blå og langs revet, især om sommeren fra juni til august, undertiden begyndelsen af ​​september.

Safarien fører dig også til berømte steder som skibsvragene Dunraven og Thistlegorm, til Shag Rock og vraget af Kingston, til Sha’ab Ali, hvor flokke af delfiner er almindelige, og vi udforsker flere steder ved Sha’ab Mahmouds revsystem, såsom Small Crack.

Du kommer heller ikke til at glip af de berømte koralrev i Tiranstrædet: Jackson, Thomas, Woodhouse og Gordon Reef med noget af det mest interessante og varierede undervandsliv i denne del af Rødehavet. Her er flere dive sites at vælge mellem med enestående vægdyk og afslappende drift dives.

Dag 7-8

Om eftermiddagen på dag 7 vender båden tilbage til Sharm-området.

Den sidste nat tilbringes ved eller tæt på havnen ombord på liveaboarden. Afhængigt af rejseplan og/eller de administrative forhold kan den sidste nat tilbringes på hotel. Dette meddeles normalt på forhånd.

Båden liger til i New Marina i god tid til transfer til lufthavn eller hotel med afmønstring senest kl. 12.

Alle dyk afhænger af vejr og vind og deltagernes færdigheder og kvalifikationer.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Lufthansa er verdens største indkøber af kaviar med et indkøb på over 10 tons per år.

Vent venligst

Din anmodning behandles...