Din rejse – alle priser er inkl. fly og hotel

Du har valgt en rejse med fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge at ændre og opgradere din flytur, inden du skal bestemme dig for, hvilket et af vores hyggelige hoteller du vil bo på.

Du har valgt en rejse med både fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge hvilket et af vores hyggelige hoteller, du vil bo på.

Booking af hotel

Nedenfor finder du en række hoteller, som matcher din søgning. Du kan benytte filtrene til venstre for at ændre visningen af hoteller, før du vælger

1. Dit flyvalg

2. Vælg hotel

Vælg hotel

Opdag det Sydfynske Øhav (4 dage)

TripAdvisor bedømmelse: none
Om hotellet
Fakta
Dag-til-dag program

Priser og bestilling

Hotellet tilbyder

På brovandring på den gamle Lillebæltsbro

Eventyr med gamle købstæder, stokroser og brosten

Sejlads i det Sydfynske Øhav

Læs mere om den vejledende rute her.

Dette er en vejledende dag-til-dag beskrivelse af turen. Programmet kan ændres og tilpasses jeres ønsker i en vis udstrækning. De fleste aktiviteter kan foregå på andre dage end foreslået nedenfor, og ligeledes kan overnatningerne byttes rundt, så man starter fra den anden ende af programmet. Det endelige program kommer an på tilgængelighed hos overnatningssteder og aktivitetsudbydere. I skal være velkommen til at skrive til os, hvis I har nogen ønsker eller præferencer til programmets opbygning, og vi skal gøre, hvad vi kan for at imødekomme jeres ønsker.

Dag 1

Ankomst til jeres overnatningssted i Faaborg, Svendborg eller omegn om eftermiddagen. Faaborg og Svendborg er nogle af Danmarks ældste og smukkeste købstæder. Byerne emmer af historie med sine brostensbelagte smalle gader, velbevarede gamle købmandsgårde og hyggelige bindingsværkshuse.

Dag 2

Morgenmad på overnatningsstedet. I dag går turen til Middelfart, hvor der venter jer en særdeles unik oplevelse. I skal på brovandring på den gamle Lillebæltsbro. Med en vandretur over Den Gamle Lillebæltsbro får I en oplevelse sammen for livet, som giver et sug i maven og en helt utrolig udsigt. I er på et hold med andre, og I ledsages af en erfaren guide, der fortæller om den historiske bro og de smukke omgivelser, I kan se på vandringen over broen.

Når I får fast jord under fødderne igen, kan I nyde resten af formiddagen i Middelfart. Efter en dejlig formiddag bliver dagen endnu bedre, når I besøger en sydfynsk vingård. Her er der vinsmagning af de lokale produkter, men også en særdeles anderledes aktivitet inkluderet. I får en Parkgolfkølle og -kugle i hånden og et par kyndige instrukser fra mesteren selv, og så er I klar til at gå en sjov runde parkgolf mellem vinstokke og naturskønne omgivelser. Vi anbefaler at tage vinsmagning efter parkgolf-runden, så smager vinen ekstra godt. Resten af dagen står frit for jer i det sydfynske.

Dag 3

Morgenmad på overnatningsstedet. I dag går turen til Svendborg, hvor der venter en sejltur i det Sydfynske Øhav. Nyd den salte havluft med udsigt til den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne. Sejl til Valdemar Slot og nyd omgivelserne. I kan vælge at tage en 20 minutters gåtur til den hyggelige gamle skipperby Troense, hvor I kan gå en tur i de gamle små gader med velholdte bindingsværkshuse og handle hos en god gammeldags købmand, før du båden sejler tilbage fra Troense til Svendborg havn.

Den næste aktivitet er et besøg på en lokal bigård på Langeland, hvor en passioneret biavler vil vise og fortælle om, hvordan livet foregår her. I vil blive iført en bibeskyttelsesdragt og dernæst få en gennemgang af blomsterne, åbne bistade og lave gennemsyn af tavler.

Efter rundvisningen er dagen fri til at udforske Langeland. Det kunne være en tur på det gamle arkæologiske museum i Rudkøbing, besøg den kolde krig på Langelandsfortet eller oplev et særsyn ved at se Langelands Vilde Heste – hvilket er en flok vilde heste på op mod 80 dyr, der består af både hingste og hopper i alle aldre som lever frit på et stort indhegnet område.

Dag 4

Morgenmad på overnatningsstedet. I dag går turen hjem. Det er dogop til jer, hvad der kan opleves på hjemturen. Tag en alternativ rute hjem og se Danmark fra en ny vinkel.

Da nogle aktiviteter foregår udendørs, kan vejret have en indflydelse på, om det er muligt at gennemføre aktiviteten. Hvis aktiviteten bliver aflyst, så vil vi om-booke den til en anden dag eller refundere pengene for aktiviteten.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Den travleste lufthavn i verden er Hartsfield–Jackson Atlanta med 107 mio flyvninger om året. I Europa ligger Heathrow nr. 1 med over 80 mio flyvninger.

Vent venligst

Din anmodning behandles...