Din rejse – alle priser er inkl. fly og hotel

Du har valgt en rejse med fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge at ændre og opgradere din flytur, inden du skal bestemme dig for, hvilket et af vores hyggelige hoteller du vil bo på.

Du har valgt en rejse med både fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge hvilket et af vores hyggelige hoteller, du vil bo på.

Booking af hotel

Nedenfor finder du en række hoteller, som matcher din søgning. Du kan benytte filtrene til venstre for at ændre visningen af hoteller, før du vælger

1. Dit flyvalg

2. Vælg hotel

Vælg hotel

Opdag Lolland og Møn (4 dage)

TripAdvisor bedømmelse: none
Om hotellet
Fakta
Dag-til-dag program

Priser og bestilling

Hotellet tilbyder

Enestående sejltur ved Møns Klint

Autentisk ø-oplevelse på Fejø

Besøg familieejet økologisk og bæredygtigt landsted

Læs mere om den vejledende rute her.

Dette er en vejledende dag-til-dag beskrivelse af turen. Programmet kan ændres og tilpasses jeres ønsker. De fleste aktiviteter kan foregå på andre dage end foreslået nedenfor, og ligeledes kan overnatningerne byttes rundt, så I starter fra den anden ende af programmet. Det endelige program kommer an på tilgængelighed hos overnatningssteder og aktivitetsudbydere. I skal være velkommen til at skrive til os, hvis I har ønsker eller præferencer til programmets opbygning, og vi skal gøre, hvad vi kan for at imødekomme jeres ønsker.

Dag 1

Ankom til jeres overnatningssted på Møn eller Lolland. Det er svært ikke at lade sige begejstre over de mange fantastiske oplevelsesmuligheder, der er på disse danske sydhavsøer. Vælg selv om du er til natur, kultur, gastronomi eller sjove opdagelser. Der er noget til enhver smag!

Dag 2

Morgenmad på overnatningsstedet. I dag skal I opleve en af de mest utrolige landskaber i Danmark: Møns Klint. Dette ses først fra en flot sejlkutter. I starter med at køre til Klintholm Havn, hvor I går ombord til en 2 timer lang sejlads. Skipper, som er født og opvokset i Klintholm Havn, tager jer på en uforglemmelig tur. Han er ikke bange for at give en søhistorie og et indblik i livet på vandet. I sejler forbi Møns Klint og ser Møn udfolde sig fra vandet.

Efter denne unikke oplevelse har I mulighed for selv at køre til Møns Klint og udforske på egen hånd. På vej tilbage slår I vejen forbi et lokalt destilleri på Møn, hvor en passioneret brygger vil vise og fortælle om, hvordan de har forvandlet deres stald til et destilleri. Deres gin og snaps fremstilles udelukkende af Møns lokale, botaniske ingredienser, som I også vil nyde en smagsprøve på.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse. I kan evt. undersøge Dark Sky over Møn og Nyord, som er en oplevelse for alle sanserne og kan opleves året rundt. På en sensommernat kan du se Mælkevejen som et bredt mælkehvidt bånd af lys, der strækker sig over hele himlen og forsvinder bag Østersøens horisont, fyldt af hvirvlende stjerneskyer og sorte støvskyer ude mellem stjernerne. I augusts lune nætter kan du bruge aftenen på at tælle stjerneskud, og i efteråret kan du se Mælkevejens nabo, Andromeda-galaksen, som en lille tåget sky på nattehimlen. Selvom den er 2,4 millioner lysår væk, så er den nem at se med det blotte øje.

Dag 3

Morgenmad på overnatningsstedet. I dag venter en helt speciel ø-oplevelse. Start med at køre til domkirkebyen Maribo, som har sin helt egen atmosfære, hvor livlig handel og fredelig købstadsidyl går op i en højere enhed. Byen ligger midt i Naturpark Maribosøerne. Dagens første aktivitet er en fredfyldt og rolig bådtur på søerne ved Maribo, hvor du kan se den danske natur og fugleliv fra et anderledes perspektiv. Maribosøerne tæller Søndersø, Hejrede Sø, Røgbølle Sø og Nørresø, og de er hjemsted for Danmarks største bestand af havørne og et usædvanligt stort antal fuglearter.

Derefter fortsætter I turen med at køre til Kragenæs, hvor I tager færgen til Fejø. På Fejø venter en autentisk ø-oplevelse, hvor I vil få en fornemmelse for livet på en lille dansk ø. Kør til Kernegaarden, som er et familieejet økologisk, bæredygtigt og CO2 neutralt landsted med lokal gårdproduktion af most, cider, gastrik og Fejøcalva, hvor I får et kik ind i produktionen. Du vil få 3 smagsprøver, og dernæst får du også en picnic-kurv med tapas af lokale specialiteter, som kan nydes ved æbleciderplantagen eller ved stranden 75 meter fra gården.

Resten af dagen er fri til at udforske den lille ø-perle, hvor I fx kan kigge forbi Fejøs smukt beliggende strandkirke og udforske andre naturskønne steder. I tager færgen tilbage til Kragenæs, når I ønsker. Ved Kragenæs kan I slutte dagen med et besøg til Dodekalitten – et helt unikt og enestående monument! Det er en fantastisk oplevelse med imponerende, kæmpe stenskulpturer kombineret med ”musik” afstemt efter tiden på året. Et must-see, hvis du spørger enhver lollænder!

Dag 4

Morgenmad på overnatningsstedet. I dag går turen hjem. Det er dog op til jer, hvad der kan opleves på hjemturen. Tag en alternativ rute hjem og se Danmark fra en ny vinkel.

Da nogle aktiviteter foregår udendørs, kan vejret have en indflydelse på om det er muligt at gennemføre aktiviteten. Hvis aktiviteten bliver aflyst, så vil vi om-booke den til en anden dag eller refundere pengene for aktiviteten.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Det er videnskabeligt bevist, at ferie nedsætter ens stressniveau. Efter blot 2 dage er stressniveauet faldet med 89 %.

Vent venligst

Din anmodning behandles...