Din rejse – alle priser er inkl. fly og hotel

Du har valgt en rejse med fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge at ændre og opgradere din flytur, inden du skal bestemme dig for, hvilket et af vores hyggelige hoteller du vil bo på.

Du har valgt en rejse med både fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge hvilket et af vores hyggelige hoteller, du vil bo på.

Booking af hotel

Nedenfor finder du en række hoteller, som matcher din søgning. Du kan benytte filtrene til venstre for at ændre visningen af hoteller, før du vælger

1. Dit flyvalg

2. Vælg hotel

Vælg hotel

Sommer i Reykjavik – 5 dages City Break

TripAdvisor bedømmelse: none
Om denne rejse
Fakta
Dag-til-dag program
Inkluderet

Priser og bestilling

Hotellet tilbyder

Oplev Reykjavik fra hop-on/hop-off-bussen

Inkl. dagsture til Den gyldne Cirkel og Sydkysten

Adgang og behandling i Den blå Lagune

Læs mere om det vejledende program her.

Dette er en vejledende dag-til-dag beskrivelse af turen. Det endelige program kommer an på tilgængelighed hos overnatningssteder og aktivitetsudbydere.

 

Dag 1 Reykjavik

Efter ankomsten til Keflavik International Airport på Island tager I nemt og bekvemt flybussen til jeres hotel. Nyd det månelignende lavalandskab på Reykjanes-halvøen på vejen ind til byen.

Overnatning på Grandi by Centerhotels eller lignende.

 

Dag 2 – Reykjavik, Den gyldne Cirkel

Efter morgenmaden tager I afsted for at se nærmere på Islands ikoniske Gyldne cirkel. I starter i Geysir geotermiske område, hvor Strokkur Geysir viser sin magt og vælde ved at skyde en søjle af kogende varmt vand 30 meter op i luften med få minutters mellemrum. Besøget fortsætter med Gullfoss-vandfaldet, et af Islands flotteste vandfald med et fald på 32 meter. Endelig besøger vi Þingvellir National Park, det vigtigste sted på Island – både historisk og geologisk. Her samledes islændingene for første gang i år 930 for at løse stridigheder og vedtage love. Det er samtidigt brudlinjen mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade, og landskabet er spektakulært omgivet af stejle vægge af sten og vulkansk lava. Efter dette besøg kører I tilbage til Reykjavik.

Overnatning på Grandi by Centerhotel eller lignende.

 

Dag 3 – Reykjavik, Eventyr på sydkysten

I dag begiver vi os langs sydkysten, et af ​​de mest naturskønne områder i Island med de fantastiske gletsjere, sort sandkyst og fjeldtoppe. Vi stopper ved vandfaldene Seljalandsfoss og det majestætiske Skogafoss med dets imponerende 60 m fald. Derefter besøger vi landsbyen Vík, hvor vi ser Reynisfjara sort sandstrand, hvor høje klipper af basalt tårner sig op mod havet.

Længere på vil du have en chance for at udforske Dyrhólaey, en halvø, der er udhulet af Atlanterhavets stærke kræfter, og hvor mange af Islands elskede søpapegøjer, lunden, laver deres reder.

Overnatning på Grandi by Centerhotels eller lignende.

 

Dag 4 – Reykjavik og Den blå Lagune

I dag har du mulighed for at udforske de mange seværdigheder i Reykjavik, verdens nordligste hovedstad. Hop på sightseeing-bussen og nyd det bedste af, hvad Reykjavik har at byde på. Vi kommer forbi Hallgrimskirkja, hvis design er inspireret af basaltsøjlerne i Reynisfjara. Harpa Kongress- og Koncertsal er vores næste stop designet af den berømte islandsk-danske kunstner Olafur Eliasson. Vi skal også se Solfarið – monumentet over vikingens arv fra Island samt Perlen mv.

Efter vores sightseeing er det tid til at besøge den berømte Blå Lagune, et af verdens naturlige vidundere. Lagunen ligger midt i de vulkanske lavamarker i Reykjanes og består af en blanding af havvand og ferskvand, der filtreres gennem den porøse lava og opvarmes af jordens geotermiske aktivitet. Derefter pumpes den op til overfladen, hvor vandet afkøles til en behagelig 37-39 ° C, perfekt til badning. Vandets blå farve skyldes det høje mineral- og silicaindhold, der har vist sig at være gavnligt for huden. Din indgang inkluderer håndklæder, en ansigtsmaske af silica-mudder og en drink fra lagunebaren. Efter denne grundige afslapning er vi tilbage på hotellet om aftenen.

Overnatning på Grandi by Centerhotels lignende.

 

Dag 5 – Reykjavik, afgang

Nyd din sidste dag i Island på egen hånd, før du tager flybussen til lufthavnen i tide til at nå dit fly retur til Danmark.

Denne rejse er tilgængelig for afrejse fra juni til og med september.

Vi har sammensat denne pakkerejse til Reykjavik og Island , så I oplever nogle af Islands største og fantastiske natur og seværdigheder.

Inkluderet i denne pakke

4 overnatninger inklusive morgenmad:

  • Grandi by Centerhotels eller lignende med morgenmad.

Overnatningerne vil være på gode hoteller med privat bad og toilet. Hotellet har i gennemsnit fået minimum 4 stjerner i anmeldelser på Google, så kvaliteten er god.

Derudover er 4 unikke aktiviteter inkluderet i pakken:

  • Dagsudflugt* til Den gyldne Cirkel (Geysir, Gullfoss-vandfaldet og Þingvellir National Park)
  • Dagsudflugt* til Sydkysten med bl.a. Skogafoss  og Reynisfjara.
  • Hop-on Hop-off sightseeing i Reykjavik.
  • Transport og indgang til Den blå Lagune inkl. Comfort Package.

*Der er engelsk-talende lokalguide med på bussen.

Når du køber denne pakkerejse, vil du modtage en bekræftelse med en beskrivelse af hvilke specifikke overnatningssteder, der er booket, og du vil få et detaljeret dag-til-dag program for aktiviteterne. Bemærk, transfer fra Klaksvik Lufthavn og hotel t/r også er inkluderet.

 

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Boeing 747-flyene har på verdensplan tilbagelagt mere end 78 billioner kilometer, svarende til 101.500 ture til månen tur/retur.

Vent venligst

Din anmodning behandles...