16 juni 2021

Ibizas fredelige nabo

by atlantisrejser
Læs denne artikel i
2 minutter
Inspiration
2,818 andre
Sharing is caring
Del med andre

Paradisøen i Middelhavet

Formentera er en mindre og mere sydlig ø i øgruppen Pityuserne, der omfatter Ibiza, Formentera samt forskellige andre småøer.

Formentera har fantastiske hvide sandstrande, gode markeder, hyggelige butikker og en rar stemning over alt. Nyd en frokost på marinaen eller lej en cykel og kør rundt i de mange små charmerende byer. Fra udkigspunktet Mirado har du en forrygende udsigt ud over øen. Formentera ligger cirka en halv times sejlads fra Ibiza.

Formentera er Balearernes mindste, beboede ø. Her finder du blændende hvidkalkede huse, uspolerede sandstrande og utrolig krystalklart vand. Hele øen synes næsten uberørt af den moderne verden – her er kun få biler og ingen højhuse. Det er som at rejse tilbage i tiden til Middelhavet, der eksisterede før masseturismen.

Besøg nogle af de smukke strande ved Es Cavall d’en Borras, Es Calo, Illetes, Es Pujols, Migjorn og s’Arenal samt den lille ø s’Espalmador. Du kan vende tilbage til Ibiza, når du har lyst – der er masser af overfarter at vælge imellem.

Also interesting