Kreta i skoleferien

Alle elsker Kreta. Det vidunderlige sommervejr, den gode mad og den charmerende lokalbefolkning har tryllebundet danske rejsende i årtier, og mange vender tilbage hertil år efter år. Når du holder ferie på Kreta, kan du koble helt af fra din travle hverdag på Kretas skønne strande og nyde den behagelige badevandstemperatur og svalende havbrise. Men du kan også fylde kufferten med fascinerende kulturhistoriske oplevelser.

Kretas forunderlige fortid

Overalt på Kreta kan du finde spor efter øens forgangne storhed – ikke mindst i det minoiske paladskompleks Knossos, Europas ældste by, der strækker sig over mere end 24.000 m2. Øen spillede nemlig en central rolle i den græske mytologi, og man mente, at guden Zeus var født her. Den kretensiske historie strækker sig hele 5.000 år tilbage i tiden og minoerne, der beboede øen indtil cirka 1450 f.Kr., var Europas ældste civilisation. Når du er færdig med at gå i fortidens fodspor, så besøg en lokal taverna og betragt de gamle mænd, der drikker stærk kaffe og spiller tavli, det græske svar på backgammon. Her kan du nyde den cremede, krydrede tzatziki, saftige souvlaki, delikate dolmades af friske vinblade og den elskede klassiker calamari, der bare smager bedst under græske himmelstrøg. Skyl efter med et glas kølig retsina – det er føde, der er de græske guder værdige.

Strandferie og naturoplevelser langs Kretas kyster

Chania-kysten byder på Kretas allerbedste strande og mangfoldige badebyer, der både tilgodeser børn og voksnes behov for en god ferie.

Læs mere om feriemålene her

  • Agii Apostoli
  • Agia Marina
  • Kato Stalos
  • Platanias
  • Maleme
  • Rethymnon
  • Agios Nilólaos
  • Hersonissos

Klik på din udvalgte afgangsdato for at komme til rejsebestillingen – de nævnte priser er baseret på 2 voksne og 2 børn under 12 år.

Afgang Varighed Pris fra Fly fra  Ankomst
1. august 9 dage 3.808 kr. København Heraklion (HER)
Afrejse Varighed Pris fra Fly fra Ankomst
9. juli 8 dage 3.396 kr. København Chania og vestkysten (CHQ)
15. juli 8 dage 3.295 kr. København Chania og vestkysten (CHQ)
22. juli 8 dage 3.206 kr. København Chania og vestkysten (CHQ)
29. juli 8 dage 3.102 kr. København Chania og vestkysten (CHQ)

Hvis du er vild med Kreta, men ingen af ovenstående afgange passer dig? Så klik på en af priserne og få adgang til at justere din søgning helt som du selv vil. Det gælder alt fra afrejselufthavn, dato og rejselængde.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Frankrig er det land i verden med flest turister. Over 82 mio turister besøger landet hvert år.

Vent venligst

Din anmodning behandles...