5. juni 2019af Pernille Ammitzbøll

Nyd en aften i Dubai Opera

I 2017 slog Dubai dørene op til endnu en attraktion, nemlig Dubai Opera. Med en arkitektur, der er inspireret af den lokale sejlbåd, dhow, ligger bygningen placeret helt centralt i Dubai Downtown, hvor der er udsigt til både det dansende springvand og rekordbygningen Burj Khalifa.

Her ses det farverige springvand udenfor indgangen til Dubai Opera

Selve operaen er indvendigt beklædt med træ for at skabe de ultimative betingelser for musikken og lyden, og minder på mange måder om den hjemlige opera i Købehavn samt DR’s Koncerthus. Her er der plads til hele 2000 gæster.

Selve koncertsalen kan rumme 2000 tilskuere.

Imponerende lysinstallation

Midt i foyeren hænger en imponerende lysinstallation, som er en lille attraktion i sig selv.

Flot lysinstallation i Dubai Opera foyer.

 

Se lysinstallationen live i linket her: https://youtu.be/s57G601-OZ8

Programmet er meget populært, og du kan opleve alt fra store hitmusicals, som Evita over popkoncerter til komponister, ballet og klassisk opera. Billetter kan købes online på forhånd hjemmefra, så du er sikker på en god aften i godt selskab.

Moet med sugerør

Både før forestillingen og i pausen, kan man nyde både kager, snacks, drinks og en lille festlig flaske Moet Champagne med sugerør.

I pausen flokkes tilskuerne om baren.

 

Man går aldrig ned på champagnen i Dubai Opera – Moet med sugerør

 

Rooftop bar og restaurant med fantastisk udsigt

Med sin beliggenhed tæt ved flere 5-stjernede hoteller som Armani i Burj Khalifa og Dubai Mall findes der et væld af muligheder i alle prisklasser for at nyde en bid mad inden forestillingen.

Øverst i selve Dubai Opera ligger en prisbelønnet restaurant med rooftop bar med den skønneste udsigt. Sean Connolly, som restauranten hedder, er en moderne indrettet restaurant med et moderne køkken i den bedre ende.

Helt eminent og specielt er rooftop baren, som giver frit udsyn til Burj Khalifa, og om ikke andet, så tag elevatoren op til baren for at nyde en enkelt drink og denne udsigt inden forestillingen, hvis i spiser andre steder. Det er en unik oplevelse. Husk dog blot på, at priserne på drinks ligger i den dyre ende, men det er det hele værd.

Se rooftopbaren og udsigten her: https://youtu.be/6gyp9ohcTHM

Næste gang, du besøger Dubai, så tjek Dubai Operas hjemmeside og program ud, og se om der er en forestilling, der kunne interessere jer. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige.

http://www.dubaiopera.com/

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Luften ombord på et fly er meget tør. På en 10 timers flyrejse mister din krop omkring to liter væske.

Vent venligst

Din anmodning behandles...