facebook

Velkommen til Atlantis

Atlantis trækker på mere end 25 års erfaring på det danske rejsemarked som både rejseudbyder med charterfly til Middelhavet og Egypten samt rutefly til hele verden. Atlantis Rejser blev etableret i 1994 og blev siden meget populært med flere forbrugerpriser i bagagen. 

Atlantis tilbyder populære rejser til velkendte destinationer som Sharm el Sheikh og Hurghada langs Rødehavet. Derudover vil vi i højsæsoner kunne tilbyde rutefly på udvalgte destinationer. Det vil også være muligt at sammensætte individuelle rejser med rutefly hos Atlantis.

Atlantis Rejser blev etableret i 1994 og var da det første danske rejseselskab, der tilbød rejser til den dengang ukendte badeby Sharm el Sheikh i Egypten. Siden specialiserede Atlantis Rejser sig i rejser til hele Egypten og er i dag førende, også når det gælder rundrejser, kombinationsrejser og Nilkrydstogt. Af samme årsag er logoet et symbol fra Det Gamle Egypten.

Horus-øjet er et oldegyptisk symbol, der helt tilbage i Det Gamle Egyptens tidligste historie blev kædet sammen med gudinden Wadjet. Symbolet stod for beskyttelse af bl.a. farao, og senere satte man øjet i forbindelse med himmelguden Horus med falkehovedet. Falkens øjne kom til at stå for solen og månen, men den vigtigste betydning var stadig beskyttelse. I dag er øjet et af de symboler, der med det samme får alle til at tænke på myter, mystik og Det Gamle Egypten.

Danish Travel Award-vinder 2017

Atlantis Rejser vandt i 2017 igen prisen som Danmarks bedste charterselskab ved den årlige prisuddeling ved Danish Travel Awards. Prisen i 2017 var noget særligt, da det var kunderne selv, der valgte prisvinderen gennem en undersøgelse foretaget af det uvildige analyseinstitut Epinion, som spurgte et repræsentativt udvalg af danskere om deres oplevelser af rejseselskaberne på deres ferier. I Atlantis arbejder vi fortsat på at være danskernes bedste charterbureau, også i fremtiden.

Stort udvalg af destinationer

Atlantis tilbyder rejser til mange forskellige lande i hele verden,  men primært til  Egypten med fly både fra Aarhus Airport og København hver uge året rundt, med rejselederservice og udflugter.

På vores langdistanceruter mod Sydøstasien flyver vi med nogle af verdens bedste ruteflyselskaber, herunder Singapore Airlines, Qatar Airways, Thai Airways og Emirates Airlines,  som vi primært benytter til destinationerne Dubai og De Forenede Arabiske Emirater. Disse rejser er uden rejselederservice.

Vi kan derfor tilbyde flyrejser med 5-stjernede flyselskaber til en lang række populære destinationer, her i blandt flere destinationer i Sydøstasien, som f.eks. Thailand, Bali eller Singapore m.fl. Vi tilbyder også rejser til andre  eksotiske destinationer som Maldiverne,  Mauritius, Seychellerne og Zanzibar. Disse rejser er uden rejselederservice.

Pakkerejse med hotel og rutefly

Udover ovenstående destinationer tilbyder Atlantis et stort antal destinationer i Middelhavsområdet: Tyrkiet, Grækenland, Italien og Spanien med både Mallorca og Canarieøerne.  Vi har også rejser til Marokko,  både Agadir og Marrakech, samt Jordan og Oman.

På alle disse rejsemål kan du selv sammensætte den helt perfekte rejse på individuel basis. Denne pakkerejseform er meget fleksibel, da du næsten frit  kan rejsedage og rejselængde samt hvilket flyselskab, du ønsker at flyve med, da det er individuel rutefly. Disse rejser er uden rejselederservice, dvs. på egen hånd. Men på de fleste af disse destinationer tilbyder vi service som transport til/fra hotel og udflugter via vores lokale samarbejdspartner og lokale guider.

Bemærk venligst, at der på rejser med rutefly kan være forskel på, hvad prisen inkluderer herunder: bagage og mad på flyet. Dette vil fremgår af din billet. Du vil kunne tilkøbe de ekstra services direkte hos flyselskaberne via deres hjemmeside og med dit referencenummer.

Pakkerejse med rejselederservice (charterrejse)

En pakkerejse med rejselederservice er en pakkerejse med ugentlige fly og hotel til en af vores destinationer med faste ugentlige fly til Egypten, herunder; Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna, Soma Bay, Makadi Bay, Luxor, Krydstogt på Nilen og rundrejser i Egypten.

På en rejse til en af ovenstående destinationer tilbyder vi dansktalende rejselederservice,* og vores rejseledere vil være til stede i lufthavnen, sørge for bustransfer og være på udvalgte hoteller til træffetider og på udvalgte udflugter. En pakkerejse med rejselederservice ligger fast på bestemte afrejsedage, og vi flyver direkte til det enkelte rejsemål. 

Atlantis er specialister i rejser til Egypten, og vi har et indgående kendskab til alle hoteller, og vores medarbejdere har mere end 25 års erfaring med alle vores destinationer i Egypten. 

*Bemærk venligst, at der på vores Nilkrydstogt og Rundrejser i Egypten er engelsktalende rejseleder i Cairo.

Vi foretrækker ærlighed

Hos Atlantis foretrækker vi at være ærlige. Så ærlige, at vi mange steder har trukket en stjerne eller to fra de officielle hotelklassificeringer i Egypten. Derfor vil du opleve, at vi kun har givet tre eller fire stjerner til det samme hotel eller krydstogtsskib, som andre måske har givet flere stjerner. Du kan læse mere om vores hotelklassificering – klik her.

Vi foretrækker også at være ærlige omkring de situationer, som kan opstå, når man rejser i lande, hvor ikke alt fungerer på samme måde, som vi er vant til fra Danmark. Derfor har vi udviklet en række gode råd, som vi vil opfordre dig til at læse, før du rejser.

Atlantis har rigtigt mange gengangere og op mod en tredjedel af gæsterne har rejst med os flere gange.  Den loyalitet håber vi at kunne opretholde ved konstant at forbedre vores service og udvide og forfine vores udvalg af hoteller og oplevelser.

Vi planter træer

Atlantis Rejser er gået i partnerskab med One Tree Planted i arbejdet med at plante træer. One Tree Planted er en non-profit organisation, der har til formål at genrejse skov på globalt plan. De planter træer med henblik på at genetablere naturen og biodiversiteten.

Du kan læse mere om One Tree Planted her:

One Tree Planted

Dyrevenligt rejseselskab

Atlantis  samarbejder med World Animal Protection. Atlantis støtter på ingen måde shows med delfiner eller andre havpattedyr i fangenskab, ligesom vi heller ikke ønsker at støtte aktiviteter med elefanter i fangenskab.

Du kan læse mere om de to organisationers arbejde her:

Dyrenes Beskyttelse

World Animal Protection

Ønsker du at kontakte os?

Skriv en mail til Salgsafdelingen

Skriv til mail til Kundeservice

Kontakt os:

Ring til os på telefon 7022 4840

Vi har telefontid

Man-fre kl. 9-17
Lør-søn lukket

Telefonerne er lukket om lørdagen.

Kontoradresse
Atlantis
Parken, Per Henrik Lings Allé 4
2100 København Ø

Bemærk, vi tager ikke mod kontant betaling.

Rejsearrangør
Global Travel Scandinavia ApS
CVR. 39945142
Per Henrik Lings Allé 4
2100 København Ø
Rejsende er dækket af den danske Rejsegarantifonden nr. 3324.

Bankforbindelse
Danske Bank
Reg. 3001
Kto 13137536

IBAN:
DK 72 3000 0013 1375 36

BIC/SWIFT:
DABADKKK

Bemærk venligst, vi pålægger ikke kortgebyr, hvis du betaler med Dankort, Visa/Dankort, Visakort eller Mastercard udstedt indenfor EU. Hvis du betaler med Visakort eller Mastercard udstedt udenfor EU, tillægges et gebyr på 2,6%. Ved brug af American Express tillægges et gebyr på 2,9%

Presse

Alle pressehenvendelser bedes rettet til
Kommunikationschef Pernille Ammitzbøll