facebook

ONE TREE PLANTED X ATLANTIS REJSER

Hver måned planter Atlantis Rejser 1 træ for hver booking – du kan være med

Vi planter træer

Atlantis planter 1 træ for hver booking 

Det er med stor fornøjelse, at Atlantis Rejser er gået i partnerskab med One Tree Planted i arbejdet med at plante træer. One Tree Planted er en non-profit organisation, der har til formål at genrejse skov på globalt plan. De planter træer med henblik på at genetablere naturen og biodiversiteten. 

One Tree Planted arbejder også for at gøre opmærksom på betydningen af træer, og for at tilbyde virksomheder som Atlantis Rejser en mulighed for at bidrage til bæredygtighed, og til at motivere unge til også at tage aktion og gøre noget konkret for vores miljø.

Atlantis Rejser har netop plantet 100 træer i Amazonas og vil hver måned plante 1 træ for hver booking.

Tidligere
Næste

Hvad er One Tree Planted?

Fokus på vores miljø gennem skovrejsning

One Tree Planted er en non-profit organisation, der vil gøre det enkelt for alle, private som virksomheder, at hjælpe miljøet ved at plante træer. Projekterne iværksættes over hele kloden og foregår i samarbejde med den lokale befolkning samt eksperter, så man er sikker på at indsatsen rent faktisk har en positiv virkning for både miljø, befolkning og de vilde dyr i området.

Skovplantning efter skovbrande

Ved at plante nye træer hjælper organisationen områder efter skovbrande og oversvømmelser, og bidrager samtidig med arbejdspladser samtidig med at den lokale biodiversitet genskabes.

Du kan være med

Plant et træ i Afrika, Amazonas eller?

Har du også lyst til at bidrage til, at naturen genoprettes ved at plante træer i områder som Amazonas, mangroverne i Asien, Australien eller et helt andet sted?

Det er let, og du kan selv bestemme, hvor meget du vil donere, og hvor du vil plante dine træer.

Hos Atlantis Rejser har vi netop plantet 100 træer i Amazonas. På vores Facebook, LinkedIn, TikTok og Instagram kan du følge med i, hvor vi planter næste gang – og måske være med til at bestemme næste område.