facebook

Vind et rejsegavekort til en rejse til Egypten til en værdi af 2500 kr.

Tidligere
Næste

Konkurrence i samarbejde med Rina Bach

Vind rejsegavekort på kr.2500

Influencer Rina Bach har netop været afsted med Atlantis Rejser til Egypten for anden gang. Første gang boede hun på et hotel kun for voksne, Premiere Le Reve, i Hurghada og seneste var det sommerferie med de voksne børn i Sharm el Sheikh på det populære familiehotel Stella di Mare Beach & Resort Sharm el Sheikh.

Nu har du også mulighed for at komme til Egypten, hvis du deltager i konkurrencen om at vinde et gavekort til en rejse til Egypten til en værdi af 2500 kr.

Rejsegavekort til en værdi af 2500 kr.

Det er let at deltage i konkurrencen

Du deltager  i konkurrencen om et rejsegavekort på 2500 kr. til Egypten ved at tilmelde dig Atlantis Rejsers nyhedsbrev. 

Du kan deltage i konkurrencen helt frem til d. 1. september 2022. Vinderen findes ved at trække lod blandt alle deltagerne 5.september 2022. Vi tager direkte kontakt til vinderen og offentligør også vinderen på vores Facebook og Instagram.

Egypten byder på skønne badebyer langs kysten af Det Røde Hav, hvor du kan finde store, lækre resorts for både familier og par. Dit gavekort kan anvendes til rejser til alle disse områder.

Det med småt: gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre personer.

Tidligere
Næste

Hurghada

Hurghada er en populær badeby med solskin, saltvand og varme året rundt.

Rødehavet er kendt for sit krystalklare vand og ikke mindst de mange forskellige farverige fisk og koraller under havoverfladen. Og så er det kun et plus at havtemperaturen konstant ligger omkring 24 grader året rundt. Er du ikke til snorkling, så er der masser af lækre opvarmede pools, hvor du kan ligge og solbade og nyde livet. Hurghada-området har i de senere år fået mange nye, lækre resort-områder med spritnye, store resorts som Sahl Hasheesh, Makadi, Soma Bay og El Gouna. Vinderen af rejsegavekortet kan bruge det på en rejse til alle områderne i Hurghada.

Tidligere
Næste

Sharm el Sheikh og Dahab

Koralrev og solskin året rundt

Sharm el Sheikh og Dahab har fælles historie i og med, at begge oprindeligt var små fiskerlejer ved Rødehavskysten. Langsomt spredte rygtet sig om de fantastiske koralrev og det milde klima, og området har i de sidste 50 år gennemgået en utrolig forvandling.

Strandpromenaden og gågaderne
Både Dahab og Sharm el Sheikh byder på masser af sjov efter solnedgang. Du kan gøre en god handel i boderne, spise en god middag eller prøve en traditionel vandpibe på en af de mange, hyggelige shisha-cafeer og barer.

Deltag

For at deltage i konkurrencen om et rejsegavekort til Egypten til en værdi af 2500 kr. skal du tilmelde dig nyhedsbrev fra Atlantis Rejser her.

For at deltage skal du læse og acceptere vores betingelser og vilkår for konkurrencen* som du finder ved at følge linket.

Velkommen til det nye Atlantis i samarbejde med DAT.

Ejerkredsen bag det tidligere Atlantis Rejser og flyselskabet DAT er nu gået sammen om det nye rejsebureau Atlantis.

Fremover kan du flyve med DAT på udvalgte destinationer hos Atlantis. I første omgang flyver vi direkte fra København til både Hurghada og Sharm el Sheikh.

Tidligere
Næste

Atlantis Rejser er eksperter på Egypten

Tag på Nilkrydstogt og gå i fodsporene på de gamle arkæologer 

Atlantis Rejser har arrangeret rejser til Egypten siden 1994 og er en af Danmarks førende eksperter i rejser til det spændende rejsemål, som byder på alt fra lækre strandresorts ved det azurblå Rødehav med dets farvestrålende koraller og fisk til kulturoplevelser på vores rejser til Luxor, som huser nogle af de flotteste tempelkomplekser fra Det Gamle Egypten. Tag på Nilkrydstogt og oplev en anden verden langs den sagnomspundne og livsvigtige flod. Eller bo et af verdens smukkeste hoteller i Aswan, Sofitel Legend Old Cataract, som også har huset store personligheder som Winston Churchill og krimiforfatteren Agatha Christie, der faktisk skrev den filmaktuelle Døden på Nilen, mens hun boede på dette hotel.