facebook

Sommerferie nu!

Velkommen til en verden af sjove, spændende og afslappende måder at holde sommerferie på. Her er noget for hele familien – direkte ved Rødehavet. Find din ferie i Sharm el Sheikh eller ved Hurghada-kysten her og få samtidigt inspiration til at finde den ferie, du foretrækker. Vi flyver direkte fra både Aarhus Airport og København.

Fra København til Sharm el Sheikh

Med fly fra København på sommerferie til Sharm el Sheikh. Vælg mellem hoteller i både Dahab og selve Sharm.

Fra København til Hurghada

Fly fra København og hold din sommerferie på Hurghada-kysten. Vælg blandt hoteller i Soma Bay, Makadi Bay, Sahl Hasheesh, El Gouna og Hurghada by.

Fra Aarhus til Sharm el Sheikh

Med fly fra Aarhus Airport på sommerferie til Sharm el Sheikh. Vælg mellem hoteller i både Dahab og selve Sharm.

Fra Aarhus til Hurghada-kysten

Med fly fra Aarhus på ferie til Hurghada-kysten. Vælg mellem hoteller i Soma Bay, Makadi Bay, Sahl Hasheesh, El Gouna og Hurghada by.

Få inspiration til din ferie

Her har vi samlet nogle af vores forskellige og spændende former for ferie ved Rødehavet, så du nemt kan finde inspiration til den ferie, du foretrækker.

Her finder du Ferie med All Inclusive, Familieferie, Ferie med vandland og Hoteller for voksne. Vi har mange flere forslag til kategorier. Disse finder du under menupunktet Rejseformer øverst på siden. Rigtig god fornøjelse.

Ferie med All Inclusive

All Inclusive-konceptet er meget populært og er ideelt til større familier, da det meste på ferien er betalt på forhånd. 

I All Inclusive indgår altid morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer. Derudover er der oftest snacks et par gange om dagen.

Viiild med vandrutsjebaner

På en del af vores hoteller finder du mere end bare en enkelt vandrutsjebane – nogle har nærmest hele vandlande,  især i Hurghada-området i Egypten. Her på siden finder du et lille udvalg.

Familieferie

Rejser I som familie og skal slappe af og nyde livet? Så har vi her en masse dejlige, familievenlige hoteller med masser af aktiviteter.

Hoteller kun for voksne

Vi har en del hoteller, der er rigtigt gode til par, eller hvor man skal være mindst 16 år for at få adgang. Disse hoteller er  godt egnet for det voksne publikum.  Vi har noget for enhver smag til bryllupsparret, kæresteparret eller bare for jer, der vil væk og nyde livet i fulde drag.