SUNRISE Resorts

Only by Atlantis

Sunrise Resorts & Cruises

Her har du Sunrise Resorts & Cruises – med eneret for Atlantis i Skandinavien. Sunrise Resorts finder du på tre feriemål ved Rødehavet: Alle direkte ud til havet, alle kendetegnet ved højt serviceniveau, høj kvalitet, stort udvalg af faciliteter, All Inclusive og masser af fordele for dig som gæst. Uanset om du er til rejser med romantik eller familieferie for flere generationer eller noget helt tredje, har vi altid et Sunrise-resort, der passer til dig.

Sunrise Select er en ferie, der vil mere end indfri dine forventninger. Slap af i store værelser og suiter, der er designet og udstyret til at begejstre. Nyd stranden, restauranterne, All Inclusive, resortet…    ››

Til dig, der ønsker en dejlig og eksklusiv oplevelse, anbefaler vi at se nærmere på vores resorts med Sunrise Grand Select-konceptet. Du får naturligvis alle fordelene fra Sunrise Select plus et par ekstra til at forsøde din ferie.    ››

Nilkrydstogt med Atlantis Rejser foregår ombord på Sunrise Cruises. Det er en bekvem og 1. klasses ferie ombord på dit flydende hotel. Nyd livet og det fascinerende landskab langs Nilens bredder og udforsk Egyptens fantastiske historie.   ››

Familieferie

Rejser I som familie og skal slappe af og nyde livet, har Atlantis Rejser masser af dejlige, børnevenlige hoteller med masser af aktiviteter.

Læs mere her.

Ferie for voksne

Rejser I uden børn, er vores Sunrise Resorts designet specielt for voksne helt perfekte til en både romantisk og afslappende ferie. Og så følger der endda flere fordele med.

Læs mere her.

Aktiv ferie på Sunrise Sports

Velkommen til en verden af sjove, spændende og sveddryppende aktiviteter som svømning, løb,  aerobic, dans og meget mere for hele familien – direkte ved Rødehavet.

Læs mere her.

Endnu flere oplevelser med Sunrise Select og Grand Select

Royal Club

Royal Club er en eksklusiv klub med eksklusive privilegier. Som medlem af Royal Club får du ikke bare ekstra personlig service men også helt kontante fordele og adgang til fx din egen private cabana på stranden og spa på særdeles favorable vilkår.

Læs mere her.

Spa & Wellness (inkl. Ayurveda)

Forkæl dig selv med skønne og afslappende spa- og wellness-behandlinger og find din indre ro i en af vores saunaer eller hamam’er. Vi tilbyder en del forskellige massagebehandlinger, der hjælper krop og sjæl med af slappe af.

Læs mere her.

Kids Planet

Kids Planet er en hel verden for vores  mindre gæster. For at sikre at alle uanset alder får en både mindeværdig og dejlig ferie er en sektion af resortet omdannet til en børneklub, hvor der sjove og kreative aktiviteter under opsyn.

Læs mere her.

Aqua parks

På hele fem Sunrise Resorts i Sharm el Sheikh og langs kysten ved Hurghada finder du mere end bare en enkelt vandrutsjebane – ja, her er nærmest tale om hele vandlande, så der er dømt sjov for børn  alle aldre.

Læs mere her.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Louvre er verdens mest besøgte museum med over 9 mio besøgende om året.

Vent venligst

Din anmodning behandles...