Sunrise Familieferie

Det er ikke altid let at vælge den rigtige familieferie, for der kan være mange individuelle ønsker til både området og faciliteter.  Med et Sunrise-resort kan du dog være sikker på, at det grundlæggende er i orden: Alle resorts ligger direkte ud til havet med privat sandstrand, alle er kendetegnet ved et højt serviceniveau og høj kvalitet, et stort udvalg af faciliteter, All Inclusive og masser af fordele for både store og  små.

Hvert resort har flere, store swimming pools og separate børnepools. Her er All Inclusive med børnevenlige menuer og snacks og flere forskellige barer, caféer og a la carte-restauranter, der som regel indgår i All Inclusive-konceptet. Her er Kids Planet børneklub med legepladser og masser af aktiviter og vandrutsjebaner.

Er I til aktiv ferie for hele familien, har flere af stederne meget fine fitness-faciliteter. I kan endda vælge vores Sports-koncept Aktiv Ferie i Hurghada, hvor I får adgang til alle faciliterne på hele tre resorts.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Den travleste lufthavn i verden er Hartsfield–Jackson Atlanta med 107 mio flyvninger om året. I Europa ligger Heathrow nr. 1 med over 80 mio flyvninger.

Vent venligst

Din anmodning behandles...