Kids Planet – en hel verden for de små

Kids Planet er en speciel verden for vores  mindre gæster. For at sikre at alle uanset alder får en både mindeværdig og dejlig ferie har vi omdannet en sektion af resortet til en børneklub – en verden for de små. Her kan børnene deltage i sjove og kreative aktiviteter under opsyn af professionelt uddannede medarbejdere (ikke-dansktalende).

Hos Kids Planet har vi oprettet en børneklub med et udvalg af programmer, herunder sportsaktiviteter, kunst og håndværk, maleri, madlavning og meget mere! Kids Planet har også et minidiskotek, der er filmaftener, en legeplads, et børnebassin og et specielt børnemadshjørne.

Hvis dit barn har fødselsdag under ferieopholdet, forbereder vi en særlig fødselsdagsfest for at gøre jeres ophold til en virkelig sjov og uforglemmelig oplevelse.
Kids Planet-sektionen vedligeholdes og overvåges af flersproget og professionelt uddannet personale.

Babysitting er tilgængelig (mod tillæg) for at gøre dit ophold så fredeligt og behageligt som muligt. Bemærk, der kan være forskelle i udbudet af faciliteter på de forskellige resorts.

Velkommen til Kids Planet

Kids Planet findes på alle Sunrise Resorts. Det er en børneklub for 4-12 årige, og deltagelse er gratis. Bemærk, babysitting er tilgængelig mod gebyr og reservation for børn 2-4 år.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Bangkok er den mest besøgte by i verden. Hvert år besøger mere end 20 mio turister Bangkok.

Vent venligst

Din anmodning behandles...