facebook

Atlantis og Henrik Leth's Fitness & Football Week på Sunrise Sports 19-26. februar 2023.

Tag med på en aktiv uge med sjov og effektiv træning i skolernes vinterferie uge 8. Uge 8’s Eventprogram med Henrik Leth er inkluderet i rejsens pris. Husk at bruge kampagnekoden HL8, så du får rabat, når du bestiller din ferie.

Aktiv ferie for hele familien

Sunrise Sports består af hele tre sammenhængende All Inclusive-hoteller af meget høj standard, der alle ligger direkte ud til Rødehavet og selvfølgelig byder på egen sandstrand.

Her har du mulighed for at supplere sol og afslapning med en lang række aktiviteter, herunder fitness, aerobic, tennis, beachvolley, basket-ball, fodbold, svømning og løb. Langt de fleste aktiviteter er gratis.

Fitness & Football

Henrik Leth har arrangeret mere end 50 træningsrejser og er kendt for at lave sjove, hårde og kreative træninger, der giver kæmpe træningsglæde og højt humør, hvor du selv bestemmer tempo, og hvor meget du går til den.

I får alle de fede øvelser og træningsmetoder, som Henrik har udviklet og forfinet gennem mere end 20 år.

Ugens træninger

I ugens træninger vil I ofte være sammen 2 og 2 og mindre grupper. Vi bruger ofte bokseudstyr (boksehandsker og pletpuder), som er indkøbt til resortet. Vi træner sammen men uden rigtig kamp.

Arrangementet er for både begyndere og øvede! Lær alt det sjove fra boksningens verden og træn som en rigtig champ

Der vil være 2 daglige træninger i 5 dage, som er målrettet dels til voksne, der elsker at give den gas og til familier, der sætter pris på en aktiv ferie, hvor I kan lave ting sammen.

Fodbold med Rune

Rune Simonsen er med som fodboldtræner for børn i alderen 7-11 år. Vi har plads til 12 spillere som vil drible, lærer nye skills og have det sjovt med 60 minutters fodbold pr. dag. Er der stemning laver vi lidt hyggekamp hvor alle kan være med.

Rune er 29 år, har spillet fodbold i de 25 og træner børn og unge til dagligt. Han er uddannet pædagog og står for energisk træning, udviklende øvelser og fokus på stor spilleglæde

Alle kan være med

Alle kan være med. At være i en almindelig god grundform er naturligvis godt, men ikke afgørende.

Du træner i dit eget tempo, og har du småskavanker, så tilpasser du bare selv øvelsen. Vi træner ofte også i par. Kom og mød nye skønne mennesker.

Sådan træner vi

• Cirkeltræning med makkertræning
• Fitness boksning intro med professionelt udstyr
• HIT træning
• Roligt morgenløb
• Kickboxing intro
• Familie bootcamp
• Fitness boksning
• Advanced Core, afspænding og udstræk
• Social football

Her kan du booke dit ophold i uge 8 til Fitness & Football Week (19-26. februar 2023)

Vælg mellem områdets tre dejlige resorts i Hurghada, hvor du får adgang til alle sports-aktiviteterne, vandland med 11 vandrutsjebaner og et lækkert All Inclusive-program. Og husk at uge 8’s  Eventprogram med Henrik Leth er inkluderet i rejsens pris.

OBS! Når du bestiller Sunrise Sports-ferien i uge 8, kan du indtaste kampagnekoden HL8 i starten af din bestilling. Så får du 200 kr. i rabat pr. voksen på nedenstående priser. Rabatten kan ikke tilskrives efterfølgende.

Sunrise Select Garden Beach Resort ★★★★+

✓ Vandland med 11 rutsjebaner
✓ Børnevenlig strand
✓ Prisvenligt for hele familien

Sunrise Select Mamlouk Palace Resort ★★★★+

✓ Familievenligt
✓ Adgang til vandland
✓ Mulighed for familieværelser

Sunrise Grand Select Crystal Bay ★★★★★

✓ Lagune-strand
✓ Både til par og familier
✓ Opvarmet pool (i vintersæson)