facebook

Sunrise Sports – et ferieparadis for den aktive familie. 1 uge fra kun 5.999,-

Velkommen til en verden af sjove, spændende og sveddryppende aktiviteter som svømning, løb, crossfit, aerobic, yoga, tennis og meget mere for hele familien – direkte ved Rødehavet. Med Sunrise Sports kan hele familien nyde sol, sjov og træning i dette lækre ferieparadis med op til 25° hele året.

Opråb: Meld jer til Atlantis og Henrik Leth’s Fitness & Football Week. Tag med på en aktiv uge på Sunrise Sports 19-26. februar 2023 med sjov og effektiv træning i skolernes vinterferie. Uge 8’s Eventprogram med Henrik Leth er inkluderet i rejsens pris. Se meget mere her.

Aktiv ferie for hele familien

Sunrise Sports består af hele tre sammenhængende All Inclusive-hoteller af meget høj standard, der alle er beliggende direkte ud til havet og selvfølgelig byder på egen sandstrand.

Her har du mulighed for at supplere sol og afslapning med en lang række aktiviteter, herunder fitness, aerobic, tennis, beachvolley, basket-ball, fodbold, svømning og løb. Langt de fleste aktiviteter er gratis.

Fitness og holdtræning

Stort, veludstyret fitnesscenter med nyere maskiner og frivægte. Tilstødende, udendørs crossfit-område. Fitnesscenteret kan benyttes gratis fra tidlig morgen til sen aften.

Herudover tilbyder vore veluddannede instruktører holdtræning (fra 19/2/2023) baseret på et alsidigt program, der kører de fleste af ugens dage tilpasset sæsonen. Du kan bl.a. deltage i aerobics, stretch, yoga, dance, styrketræning og spinning.

Fodbold

Sunrise Sports tilbyder noget så unikt som en 11-mands fodboldbane med naturligt græs. Banen kan efter behov opdeles i mindre baner til eksempelvis 5- eller 8-mands fodbold.

Herudover er der en ny 5-mands fodboldbane med kunstgræs.

Tennis

Sunrise Sports råder over fire tennisbaner, der frit kan benyttes – bemærk, der betales et mindre tillæg for lys.
Tennisketcher og bolde kan lejes.

Svømning

I lagunerne ud for Sunrise Sports kan du  svømmetræne året rundt i det altid behagelige Rødehav. Der er også mulighed for at svømme i en af de store pools, der opvarmes om vinteren.

Desuden findes der et professionelt svømme-stadion med 50 m og 25 m OL-pool mindre end 5 minutters kørsel væk.

Dykning og snorkling

Sunrise Sports råder over egen dykkerskole, hvor kvalitet og sikkerhed er i absolut top.

Her har du mulighed for at leje udstyr, tage dykkercertifikat og deltage i dykkerture med garanti for enestående oplevelser under Rødehavets overflade.

Windsurfing og kitesurfing

Rødehavet er kendt som et af verdens bedste steder for såvel wind- som kitesurfing året rundt, og Sunrise Sports byder på egen surf-skole, hvor du både kan leje udstyr og deltage i kurser.

Svømning

Sunrise Sports tilbyder også alle mulige andre aktiviteter som beachvolley, boule, basket, bueskydning og andre sjove spil for hele familien.

Og ikke mindst så har Sunrise Sports en kæmpestor Aquapark med 11 sjove vandrutsjebaner i alle mulige farver og forløb, så alle i familien kan få en sjov og plaskvåd oplevelse sammen.

Løb

Sunrise Sports byder på en spritny tartan løbebane, hvor du kan sprinte eller bare lunte en tur.

Derudover er der opmærket løberuter ved resortet på 2,5 km og 5 km.

Her kan du booke dit ophold

Vælg mellem områdets tre dejlige resorts, hvor du får adgang til alle sports-aktiviteterne, vandland med 11 vandrutsjebaner og et lækkert All Inclusive-program.

På Sunrise Sports kan du dyrke yndlingssporten i nye omgivelser. Du kan også bruge ferien til at kaste dig ud i en ny sportsgren og se, om det er noget for dig. Uanset hvad du vælger, står vores team klar til at guide og hjælpe dig og din familie til sportsoplevelser i særklasse.

Læs mere nedenfor og vælg det resort, der passer dig bedst. Når du bestiller, så har vi tilladt os under Udflugter at sætte kryds i GRATIS-pakken, der giver dig adgang til holdtræning m.m.

Sunrise Select Garden Beach Resort

Populært familiehotel af høj kvalitet med omfattende All Inclusive-program. Direkte beliggende ved børnevenlig strand.

Sunrise Select Mamlouk Palace Resort

Stort og velfungerende familiehotel med All Inclusive og dejligt poolområde. Direkte ved stranden.

Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort

5-stjernet luksus med fantastisk poolområde, egen lagune og All Inclusive. Egnet til både par og familier.