16 juni 2021

Tre unikke oplevelser på Maldiverne

by atlantisrejser
Læs denne artikel i
5 minutter
Inspiration
2,942 andre
Sharing is caring
Del med andre

Svøm med hvalhajer

En drøm for mange dykkere er at få lov at svømme med hvalhajer. Disse enorme, fredelige skabninger som bliver op til 12 meter i længden, holder til i farvandene omkring Maldiverne, og det er en oplevelse uden lige at komme helt tæt på disse kæmper.

Hvalhajerne holder sig som regel på den vestlige del af øgruppen fra maj til december, og de svømmer derfra mod øst frem til april.

Den fredede South Ari-atol er udgangspunktet for de ugentlige dykkerture, som tilbydes af Maldives Whale Shark Research Programme [https://maldiveswhalesharkresearch.org/].

Spis en middag under vandet

Skal din ferie i ø-paradiset krones med en helt særlig spiseoplevelse, kan du overveje et besøg på undervandsrestauranten Ithaa, som befinder sig fem meter under vandet. Spiselokalet er naturligvis udstyret med plexiglas fra top til bund, så du kan nyde moderne gourmetmad og vin, alt imens du beundrer koralrevet og stimerne af fisk, revhajer og havskildpadder, der svømmer forbi overalt omkring dig.

En helt unik spiseoplevelse, som ikke findes mange andre steder i verden. Det er selvfølgelig også dyrt, så et mere økonomisk alternativ til frokost eller middag er at komme forbi til en cocktail eller et glas champagne om formiddagen.

Ithaa er en del af Conrad Hilton Rangali Island Resort, som ligger på South Ari-atollen. [https://www.conradmaldives.com/dine/ithaa-undersea-restaurant/]

 

Flyspotting i solnedgangen

The Sea House ligger på førstesalen af hovedstaden Malés færgeterminal og er et hyggeligt sted med asiatisk inspireret mad og en af byens bedste udsigter på den udendørs tagterrasse. Herfra kan du nyde synet af det enorme indiske ocean og de mange laguner, som omgiver Malé. Det er også et ideelt sted at nyde en middag og en smuk solnedgang, mens du ser på flyene, der letter og lander på naboøen Hulhule.

[http://www.seahousemaldives.com/cafe]

Also interesting