facebook

VIND ET REJSEGAVEKORT TIL EGYPTEN PÅ 10.000 KR.

Tidligere
Næste

Konkurrence i samarbejde med Trine Rasmussen

Vind rejsegavekort på 10.000 kr.

Trine Rasmussen er netop vendt hjem efter familiens første rejse til Egypten. Her besøgt familien Hurghada samt Luxor. På rejsen oplevede de både Det Gamle Egypten, så hvor faraoerne blev begravet i Kongernes Dal, blev imponeret af søjlerne i Karnak Templet, var på bådtur til paradisøen Mahmya, boede på et nyt designhotel i Makadi Bay ved Hurghada og et klassisk hotel midt på Nilen.

Nu har du også mulighed for at komme til Egypten, hvis du deltager i konkurrencen om at vinde et gavekort til en rejse til Egypten til en værdi af 10.000 kr.

Rejsegavekort til en værdi af 10.000 kr.

Det er let at deltage i konkurrencen

Du deltager  i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kr. til Egypten ved at tilmelde dig Atlantis Rejsers nyhedsbrev. 

Du kan deltage i konkurrencen helt frem til d. 4. oktober 2022.

Vinderen findes ved at trække lod blandt alle deltagerne d. 5. oktober 2022.

Vi tager direkte kontakt til vinderen og offentliggør også vinderen på vores Facebook og Instagram.

Dit rejsegavekort kan anvendes til rejser til alle Atlantis Rejsers destinationer i Egypten, herunder Sharm el Sheikh, Hurghada, Aswan, Luxor, rundrejse eller Nilkrydstogt.

Det med småt: rejsegavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre personer.

Tidligere
Næste

Hurghada

Hurghada er en populær badeby, der ligger direkte ud til Rødehavet. Her får du solskin, saltvand og varme året rundt.

Rødehavet er kendt for sit krystalklare vand og ikke mindst de mange forskellige farverige fisk og koraller under havoverfladen. Og så er det kun et plus at havtemperaturen konstant ligger omkring 24 grader året rundt. 

Hurghada-området har i de senere år fået mange nye, lækre resort-områder med spritnye, store resorts som Sahl Hasheesh, Makadi, Soma Bay og El Gouna. 

Deltag

For at deltage i konkurrencen om et rejsegavekort til Hurghada til en værdi af 10.000 kr. skal du tilmelde dig nyhedsbrev fra Atlantis Rejser her.

For at deltage skal du læse og acceptere vores betingelser og vilkår for konkurrencen* som du finder ved at følge linket.

Velkommen til det nye Atlantis i samarbejde med DAT.

Ejerkredsen bag det tidligere Atlantis Rejser og flyselskabet DAT er nu gået sammen om det nye rejsebureau Atlantis.

Fremover kan du flyve med DAT på udvalgte destinationer hos Atlantis. I første omgang flyver vi direkte fra København til både Hurghada og Sharm el Sheikh.

Tidligere
Næste

Solsikre Sharm el Sheikh

Solskin, snorkelparadis og saltvand

Strand og snorkling ved fantastiske koralrev krydret med sikker solskin året rundt og gennemsnitlige badevandstemperaturer på mellem 23 og 29 grader.

Sol året rundt og en fantastisk verden under vandet
De flotte koralrev langs kystlinjen er hjemsted for farvestrålende fisk og smukke koraller. Der er nok at se på – uanset om du har snorkelmasken på eller vælger at gå under overfladen med tank på ryggen.

Fra lille fiskerleje til stor badeby
Sharm el Sheikh var oprindeligt et par små træskure på sydspidsen af Sinai-halvøen. Langsomt spredte rygtet sig om de fantastiske koralrev og det milde klima, og området har i de sidste 50 år gennemgået en utrolig forvandling til et moderne ferieparadis med flere områder.

Tidligere
Næste

Atlantis Rejser er eksperter på Egypten

Tag på Nilkrydstogt og gå i fodsporene på de gamle arkæologer 

Atlantis Rejser har arrangeret rejser til Egypten siden 1994 og er en af Danmarks førende eksperter i rejser til det spændende rejsemål, som byder på alt fra lækre strandresorts ved det azurblå Rødehav med dets farvestrålende koraller og fisk til kulturoplevelser på vores rejser til Luxor, som huser nogle af de flotteste tempelkomplekser fra Det Gamle Egypten. Tag på Nilkrydstogt og oplev en anden verden langs den sagnomspundne og livsvigtige flod. Eller bo et af verdens smukkeste hoteller i Aswan, Sofitel Legend Old Cataract, som også har huset store personligheder som Winston Churchill og krimiforfatteren Agatha Christie, der faktisk skrev den filmaktuelle Døden på Nilen, mens hun boede på dette hotel.