Båd- og snorkeltur til Giftun-øen

En flot sejltur med rig mulighed for at bade og snorkle ved de koralrev, som Hurghada er så kendt for, og hvor I kan opleve farverige fisk og et marineliv, som vi ellers kun ser i akvarierne derhjemme.

I Hurghada kan den fascinerende undervandsverden opleves blot ved at tage maske og snorkel på og stikke hovedet ned under vandet. De flotteste rev ligger bl.a. bag ved Giftun-øerne og nås kun med båd.

At snorkle kræver ingen særlige forudsætninger, og det er ikke mere fysisk krævende end en almindelig svømmetur. Snorkling kan læres af enhver – uanset alder – der føler sig tryg i vandet.

Men selv hvis du ikke er vild med at snorkle, er det en dejlig udflugt. En flot og hyggelig sejltur med rig mulighed for at slikke sol på dækket, tage sig en dukkert i det krystalklare vand, nyde en dejlig frokost og i det hele taget opleve Hurghada fra vandsiden.

Vi sejler ud til to eller tre af revene, men hvilke vi lægger til ved på den pågældende tur, afhænger af vejr, vind og strømforhold. På alle dagens snorkelstop kan vi opleve de regnbuefarvede papegøjefisk, blåprikkede rokker, solgule sommerfuglefisk, nysgerrige antennefisk, stribede zebrafisk, store koralbarser, gennemsigtige trompetfisk, moræne-ål og meget mere. Hvis vi er heldige, møder vi også legesyge delfiner.

Med ombord er en snorkelinstruktør, der giver en kort introduktion til at bruge udstyret. Kunsten er ikke sværere, end at det kan læres på få minutter. Føler du dig knap så tryg i vandet, kan du låne en svømmevest, som gør snorklingen betydeligt lettere – det er en god idé til børnene.

Ved frokosttid bliver der tilberedt en dejlig buffet, som vi indtager på dækket.

Information

Pris pr. voksen: DKK 345,-

Pris pr. barn (6-11 år): DKK 195,-

Pris pr. barn (0-5 år): Gratis

Mødested: Afhentning på dit hotel

Varighed: ca. 6,5 time

Start: ca. 09:00

Sprog: Dansk el. Engelsk

Andet: Bemærk venligst, at der kræves min. 4 deltagere, for at udflugten kan gennemføres.

Hvad er inkluderet?: Transport, guideservice, udstyr, frokost og drikkevarer.

Find hoteller i Egypten her

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Verdens korteste flyvetur er mellem Westray og Papa Westray i Skotland. Turen tager 47 sekunder.

Vent venligst

Din anmodning behandles...